dilluns, 15 d’octubre del 2012

La temuda petjada de Kali

Mª Carme Roca / Montse Ballarín

L’Arnau és un jove biòleg que treballa per a una multinacional a l’Índia. Investiga l’aplicació dels cultius transgènics a la planta d’arròs, amb la il·lusió d’ajudar a millorar les collites dels pagesos. Tanmateix, alguns membres de l’empresa busquen l’enriquiment personal saltant-se les fases d’investigació. Aviat les conseqüències comencen a ser catastròfiques per als camperols, i la vida de l’Arnau corre perill per voler desvelar la corrupció dins de l’empresa.

2 comentaris:

  1. La temuda petjada de Kali

    Argument: Aquest llibre tracta de que un noi que està estudiant per a la millora dels cultius transgènics per una multinacional de l’Índia. Però algunes persones de l’empresa volen prendre el mèrit a l’Arna, i aquí comencen les complicacions per a ell. Així que amb l’ajuda del seu germà, la seva antiga novia i un periodista intentaran resoldre tots els problemes.
    Nota:9
    Crec que és un llibre molt interessant pels fets que passen i en part perquè també t’ensenya alguna cosa de biologia. Crec que està fet per nois i noies de la nostre edat i el recomano.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt el llibre perquè no sabia gairebé res sobre els cultius transgènics i això m'ha animat a bucar-ne informació a la vida real.
    També m'agrada molt el fet de que la història sigui ambientada a l'Índia i a la seva cultura, sempre trobo interessant conèixer noves cultutes i maneres de fer d'arreu del món.
    És un llibre ràpid de llegir i molt interessant, el recomano a tothom ja que penso que el tema dels transgènics és important i que n'hauriem de saber una mínima informació.

    Nota: 9

    ResponElimina