dijous, 22 de novembre del 2012

El circuit de Montecarlo

Care Santos

Hi ha vegades que la vida es converteix en un camí molt difícil de recórrer, com passa amb el Circuit de Montecarlo, que tots els aficionats a la Fòrmula 1 ho saben és el més complicat del món. El Xavier, el protagonista d'aquesta novel·la, és un fanàtic de la Fòmula 1 i la seva vida s'acaba d'embolicar molt: ha deixat embarassada la Paula, la noia nova de quart B, amb qui surt des de principi de curs. La mare d'ella insisteix que aborti i la Paula no en vol sentir parlar. El Xavier li dóna suport, la defensa i vol conèixer el seu fill, al qual el seu millor amic ja ha buscat un nom. La vida dóna moltes voltes... tantes com al circuit més complicat del món.

2 comentaris:

  1. Aquest llibre es molt interesant,va sobre la vida dels adolescents i sexe.
    El llibre tracta de un noi i una noia adolescents que s'enamoren i practiquen el sexe. La noia es diu Paula i es queda prenyada del Xavier. El Xavier durant un temps no sap res de ella perque no es posa en contacte amb ell, fins que ell decideix donar el pas i va a casa seva. Al final en Xavier i la Paula tenen un fill.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre va sobre un noi que deixa embarassada a una noia de la seva classe. La mare de la noia vol que avorti. Ella no vol i acaba tenint el fill.

    M'ha agradat aquest llibre perquè aprens molt i tracta sobre l'adolacència.

    De nota jo li posaria un 7

    ResponElimina