dimecres, 19 de novembre de 2014

Diari del Greg 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Jeff Kinney

Diari 7:
Aquest any el ball de l'escola li ha capgirat la vida. Per a ell, sempre ha estat un autèntic calvari trobar una parella i intentar no ser el típic pringat que es queda fora mirant com tothom s'ho passa bé. En Rowlet, tampoc no té cap perspectiva de trobar una noia disponible i això no és cap consol. Però poden passar moltes coses en una nit, i no se sap mai qui tindrà sort en l'amor.

13 comentaris:

 1. Pau Sánchez ha dit:

  El llibre és interessant, divertit i enganxa molt. A mi m'ha agradat molt, es pot llegir encara que no t'hagis llegit els que venen abans. Li recomano a la gent que li agradin les històries d'humor

  ResponElimina
 2. Adrià Capdevila:
  Està molt bé, perquè és un nen que va fent i passant aventures que fan molta gràcia juntament amb els seus comentaris.I els problemes amb els seus pares.

  ResponElimina
 3. Aquests llibre es molt divertit de llegir t'enganxes de seguida i es facil de llegir

  ResponElimina
 4. M' ha agradat molt, és un llibre divertit, que explica lo que fa cada dia fa coses divertides i gracioses.

  ResponElimina
 5. Greg Heffley és gairebé adolescent, està a l'institut i té un amic, un autèntic cretí anomenat Rowley Jefferson, i encara que Greg vulgui aconseguir una núvia o semblar guai sempre s'ho fastigueja el seu company. Greg diu que aquest no és un típic diari, simplement les seves memòries .En l'institut hi havia una maledicció sobre un formatge; qui el toqués tindria la maledicció del formatge. Greg i Rowley en Halloween van molestar a uns adolescents. Passat un temps els nois més grans els van enxampar ja Rowley li van fer empassar un tall del formatge malait. L'endemà la gent es va assabentar que no hi havia formatge i per deduccions van culpar a Greg. Rowley i Greg es van enfadar, però Greg va defensar a Rowley d'això de la maledicció i al final es van reconciliar. És un llibre ple d'aventures.


  Opinió: M'ha agradat bastant us el recomano a tohtom.

  Nota: 7

  ResponElimina
 6. Mala sort(5):
  M'ha agradat molt el llibre i jo el recomano als nens i nenes de 9,10,11 anys perquè es molt interesant.

  ResponElimina
 7. Són una sèrie de llibres molt divertits, sobre un nen i la seva família.
  Jo el recomano per a totes les edats a partir de 7 anys.

  ResponElimina
 8. aquest llibre es molt divertit et rius molt i enganxa li recomano a la gent que li agradi aquest tipus de llibres que no tenen dificultat al llegir i son molt divertits

  ResponElimina