dimarts, 24 de març del 2015

Buscando a Alaska


buscando a alaska-john green-9788415594444

John Green

Miles, un joven que busca su destino, y Alaska, una chica perdida en el laberinto de la vida, se enfrentan a preguntas intemporales. Antes: Miles ve cómo su vida transcurre sin emoción alguna. Su obsesión con memorizar las últimas palabras de personajes ilustres lo lleva a querer encontrar su Gran Quizá (como dijo François Rabelais justo antes de morir). Decide mudarse a Culver Creek, un internado fuera de lo común, donde disfrutará por primera vez de la libertad y conocerá a Alaska Young. La preciosa, descarada, fascinante y autodestructiva Alaska arrastrará a Miles a su mundo, lo empujará hacia el Gran Quizá y le robará el corazón... Después: Nada volverá a ser lo mismo. Buscando a Alaska es la novela debut de John Green, autor de Bajo la misma estrella, con la que se granjeó de la noche a la mañana el reconocimiento de lectores y críticos. Miles, un joven que busca su destino, y Alaska, una chica perdida en el laberinto de la vida, se enfrentan a preguntas intemporales: ¿qué significado tiene nuestra existencia?, ¿Podemos llevar una vida plena tras vivir una tragedia sin resolver?

3 comentaris:

  1. Érika Galdeano ha dit:

    El llibre tracta d'un noi que comença la universitat lluny de casa seva.Coneix a un noi i a una noia que automàticament es converteixen en els seus millors amics i li ensenyen coses de la vida que ell no coneixia. S'enamora bojament de la noia, però ella té novio i un dia desapareix, ell sap que no la veurà mai més però vol descobrir perquè.

    M'ha agradat molt perquè té molt misteri i ensenya coses que ningú et pot ensenyar, és un llibre per reflexionar.I el recomano a la gent que li agradi el misteri i la reflexió sobre la vida.

    ResponElimina
  2. En Miles és un noi que viu en un poble de Florida on mai ha estat acceptat pels seus amics ja que està obsessionat en les últimes paraules dels famosos. Un estiu decideix canviar d'institut i se'n va a una residencia, allà fa una colla d'amics on està iclosa l'Alaska el seu amor platònic.


    M'agradat molt aquest llibre, m'ha fet apendre i a més sempre et quedes amb la intriga de com acabarà però a vegades explica les cosses amb masses detalls i es fa una mica pesat.

    ResponElimina
  3. El Miles és un noi que no té amics i que li encanten les últimes paraules dels famosos. Com que no té una vida social molt extensa decideix marxar a un internat on fa una colla d'amics molt especials i on s'enamora de l'Alaska una noia molt estranya que farà un canvi en la seva vida. És un llibre que enganxa molt, i ensenya que és la amistat de veritat.
    Nota: 10

    ResponElimina