dimecres, 18 de març del 2015

La Estrella Tenaz


Resultat d'imatges de la estrella tenaz libro Santiago Siguero

Con 23 años ganó el Balón de Oro tras liderar al Manchester United en el doblete Premier-Champions con 42 goles, un registro impensable para un extremo. En el Real Madrid, sus números han crecido de forma exponencial. apenas tres temporadas y media, está ya en la Historia de un club camino de los 111 años de vida. De blanco, Ronaldo prometia más de un gol por partido. La proporción áurea del fútbol, un prodigio de efectividad que le permite codearse con mitos del club como Puskás y Di Stéfano. A estas alturas, pocos madridistas lamentan que su billete al Bernabéu fuera el más caro de todos los tiempos: 96 millones

2 comentaris:

  1. Martí Arnaus ha dit:

    Aquest llibre explica la carrera del futbolista Cristiano Ronaldo, començant pels seus inicis al Sporting CP, passant pel Manchester United fins a arribar al Real Madrid. Explica la seva trajectòria fins a arribar a Madrid.
    El dia abans d'un partit de classificació per el mundial amb la selecció de Portugal, se li va morir el pare, i li van donar l'opció d'anar amb la família ,però va decidir quedar-se i jugar el partit.

    Aquest llibre m'ha agradat bastant, perquè explica la vida d'aquest jugador. El que més ma cridat l'atenció ha estat el que he explicat abans del seu pare, algun altre esportista no ho hauria fet.
    El recomano a la gent que li agradi saber coses sobre els futbolistes.

    nota: 9'5

    ResponElimina
  2. Vaya merda de jugador, dona fàstic. Putu xulo de merda, no em llegiria en me vida, ni que em turturessin, qui es llegeix això em don repelús. Jo a la primera pàgina bomitaria.

    ResponElimina