dimecres, 18 de març del 2015

Lo que te hace grande

lo que te hace grande-valenti sanjuan-9788415678953 
Valentí Sanjuan

Cálzate unas zapatillas y empieza a perseguir tus sueños. La historia de Valentí Sanjuan presentador de TV y corredor de pruebas extremas. El 31 de diciembre de 2008 mi madre murió de cáncer. Cuando murió, llevaba varios años ahorrando para comprarse un equipo nuevo de esquí. Con la primera paga de la jubilación iba a renovar todo su equipo. Pero justo al cumplir los 65, se acabó lo que se daba. El día que la enterramos aprendí que el tópico es cierto: en esta vida estamos de paso. Así que no iba a dejar para mañana todos y cada uno de los sueños, retos o aventuras que pudieran hacerme feliz.

2 comentaris:

  1. Nehru Gonzàlez ha dit:

    M'ha agradat molt el llibre, ja que en Valentí comença a córrer per escapar de la mort de la seva mare, la ruptura amb la seva dona i el comiat de la feina on treballava (Catalunya Ràdio). I gràcies a córrer, nadar i anar amb bicicleta aconsegueix evaïr aquests pensamets i començar un altre cop de zero fen el que més li agrada, esport i periodisme.

    Nota: 9'5

    ResponElimina
  2. L'Enric Alcantarilla, de 4t A, ha dit:

    "Breu Resum: El llibre parla sobre 50 cosses que va apendre Valentí San Juan corrent per tot el mon. Ell és un esportista que fa molts triatlons i competicions de running, ciclisme. Ha fet la titan desert, que és una carrera de més de 500 km corrent pel desert a més de 50º. explica tots els detalls mentres fa la carrera i detalls de lo malament que ho arriba a passar.

    Opinió personal: A mi m'ha agradat molt ja que parla molt de lo dur que pot arribar a ser una simple carrera i hi han trossos on si has fet algun tipus d'esport et pots arribar a identificar.

    NOTA: 9"

    ResponElimina