dimarts, 17 de març del 2015

Ojo de nube


Ojo_de_nube_esp

Ricardo Gómez

Esta novela recupera la vida salvaje en la gran pradera norteamericana, antes de la llegada del hombre blanco, a través de una tribu de indios crow.

Con una primera parte centrada en la vida y costumbres de los crow (pacíficos, respetuosos con la “Madre Tierra” y solidarios) y en la emotiva peripecia vital de Ojo de Nube (un niño ciego de nacimiento a quien su madre convertirá en el miembro más útil de la tribu), la novela entra de nuevo en el terreno de la intriga cuando los blancos irrumpen violentamente en el territorio de los crows. Será entonces cuando Ojo de Nube desmostrará sus extraordinarias habilidades.

3 comentaris:

  1. Pol Heras ha dit:

    Era un nen d'una tribu que va néixer cec i, va la tradició era que havien d'anar al bosc i tornar amb una prova de victòria. Aquest nen sent cec era el més espavilat tot i tenir-­ho tot més complicat.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt el llibre, per la seva originalitat i per les aventures que passa l'Ojo de Nube.
    M'ha ensenyat que tenir una discapacitat, en aquest cas ser cec, no vol dir que no puguis fer coses.
    Al meu entendre, el llibre et deixa amb la intriga de que passarà.
    M'agradaria que hi hagués una segona part.

    Puntuació: 9'75

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt el llibre Es un nen que va neixer ceg pero era molt llest i aconsegueix les coses sent ceg encara que li costi mes es molt guaii el llibre i ensenya valors que es molt important😋❤️️

    ResponElimina