dilluns, 21 de març de 2016

Camps de maduixes

Jordi Sierra i Fabra


Quan neix el dia, en un hospital, la Luci està en coma a causa de lèxtasi, la droga de disseny més de moda. Els seus amics reflexionen sobre el que va passar el dia anterior. En poques hores saccelera tot, i tothom qui coneix la Luci lluita per ella, però també per alguna cosa més.

2 comentaris:

 1. Ariadna Izquierdo ha dit:

  Un grup d'amics van a una festa i compren èxtasi per provar-la, i una del grup que es diu Lluciana, es queda en coma per culpa de l'èxtasi. Tot el grup ho hauran de superar junts, incluïda la Lluciana, que hauran d'ajudar-la a superar el coma per molt que ella no parli ni pogui fer res. Serà un camí difícil, però no impossible de superar.

  Opinió personal:
  A mi, el llibre m'ha agradat molt i el trobo molt emotiu, el recomano a tothom que el vulgui llegir perquè t'ensenya moltes coses i et dóna moltes lliçons de la vida sobre el tema de la droga.

  Nota: 9,5

  ResponElimina
 2. Va uns nois que sempre fan moltes coses i jan cops que no els i surten be les coses. També tenen problemes alguns cops.

  Ma agradat bastant que es un bon llibre, els personatges ma estat vestan bé i grasiosos, el recomano per que té vastans temes diferents. M'ha agradat per que es interesant.

  ResponElimina