Toni Cotet
El quart curs de l’ESO representava una cosa molt especial per a tots ells. En aquell microcosmos, cadascú tenia el seu lloc i sabia per on moure’s i a què atenir-se amb els altres. Eren molts anys d’haver estat junts, alumnes i professors: amistats trencades i unes altres de noves, històries d’amor fugaces o duradores, educadors durs com un os o novells als quals «torturar », profes legals o passotes, colles representants de totes les tribus urbanes imaginables... Tanmateix, un cop acabat el curs, cadascú agafaria el seu propi camí i la majoria perdrien el contacte. Aquells estudiants d’avui s'enfrontarien a un món nou que els tractaria com a adults i els exigiria responsabilitats com a tals. Hi estaven preparats?
Àngels Gibert ha dit:
ResponEliminaEl protagonista del l'historia és un adolescent que es diu Arnau, i està enamorat de la seva millor amiga, però no té el valor suficient per dir-li el que sent. Mentrestant l'Arnau i els seus amics estan acabant l'ESO i viuen l'últim viatge de fi de curs tots junts amb l'incògnit de què els espera d'ara endavant.
Opinió personal : El llibre està bé, és molt fàcil de llegir i és molt entenedor. Però l'historia per a mi és massa forçada i no es creïble que passés a la vida real, tot i això els personatges estaven ben representats.
Ho recomano a la gent que els hi agradin les històries de aventures.
Nota : 6
I després de l'ESO, què? és un llibre que m'ha agradat molt llegir i on m'hi he pogut sentir identificat ja que també és el meu últim any a l'ESO i marxem de viatge de fi de curs. M'hi he enganxat ràpidament perquè tot i ser un institut, l'acció mai s'ha aturat i això fa que disfrutis llegint aquest llibre. La relació que ha tingut l'Arnau amb la Sara o l'ensurt que van passar al telefèric han sigut uns dels moments que més m'han agradat.
ResponEliminaRecomano aquest llibre a qualsevol adolescent, sobretot si cursa 4t d'ESO.
Li poso un 9
Com es resol la trama del llibre?
ResponElimina