dimarts, 11 de desembre del 2012

Harry Potter i l' Ordre del Fènix

      J.K. Rowling

En Harry Potter és a punt de començar el cincquè curs a l'escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts, Com cada any, té moltes ganes de reprendre les classes per tornar a trobar-se amb en Ron i l'Hermione. A més a més, aquesta vegada en Harry està més impacient que mai, perquè els seus amics no li han dit ni ase ni bèstia en tot l'estiu.
Però abans de començar rep una carta en què se li notifica que ha estat expulsat de l'Escola.

1 comentari:

  1. El Harry està passant les vacances d'estiu a casa dels seus tiets. Un dia, quan tornava a casa amb el seu cosí, el van atacar uns dementors (defensors de la presó d'Azkaban, si et troben et roben l'ànima) i el Harry es veu obligat a fer màgia, cosa que està prohibida. Al dia seguen li arriba una carta que diu que està expulsat de l'escola, ell haurà d'anar al jutjat per poder tornar a l'escola. A més a més el Harry no ha rebut cap noticia dels seus dos millors amics en tot l'estiu.

    Aquest llibre m'ha agradat molt, dels cinc llibre que m'he llegit de Harry Potter és el que més m'ha agradat, ja que trenca la rutina dels altres.Les últimes pàgines del llibre són les que més em van agradar perquè passen moltes cosies i es posa molt emocionant. el problema és que de vegades t'has de llegir dues vegades una mateixa cosa per poder-la entendre bé. De tots els llibres de la col·lecció, aquest és el mes llarg, però com que es fa entretingut no t'ho sembla i et vas llegint les pàgines volant.

    Jo a aquest llibre li poso un 9.

    ResponElimina