FITXA

Aquí trobareu la fitxa de lectura obligatòria després de cada lectura. Caldrà lliurar les fitxes al professor tutor de lectura i desar-la a l'arxivador. Recorda que també pots fer la fitxa d'un llibre que no has acabat o que no t'ha agradat, és important saber explicar bé per què no t'ha agradat.


56 comentaris:

 1. Títol del llibre: Història de Catalunya (modèstia a part)
  Editorial i col·lecció: Columna, col·lecció clàssica.

  Aquest llibre explica la història de Catalunya des de la Prehistòria fins a aquests moments de l'actualitat.
  Parla sempre amb un to hirònic que fa que es llegeixi molt bé.
  Explica els canvis polítics, socials i econòmics sofrits al llarg del temps a Catalunya.

  Si t'interessa agafar una mica de cultura i saber una mica més de la història del teu país, aquest llibre t'agradarà. Parla de tots els fets però ho resumeix molt bé de forma que no estiguis llegint el mateix tema durant moltes pàgines i no et cansis.
  El llibre va molt bé per l'assignatura de socials perquè quan fas història catalana casi cada tema que el professor t'expliqui et sonarà d'algo perquè ja t'ho has llegit abans. Com que al llibre ho resumeix bastant a classe ho faras més extens. A mi, el llibre m'ha agradat molt i me l'he llegit molt ràpidament i sense cap problema.

  Nota: 9,5.

  ResponElimina
 2. El violi d’Auschwitz
  En Daniel es un jova que és tancat en un camp de concentració. En el camp de concentració treballa de fuster. Un dia va a casa del Coronel a reglar una cosa i veu un violi trencat. El Daniel li diu al Coronel que aquell violi esta trencat i no fa falta que castigui aquell músic que no te la culpa. El Coronel li fa arreglar el violi però si no l’arregla anirà al camp dels metxes.
  aquest llibre ma agradat molt ja que no te un vocabulari gaire extens. Jo aconsellaria aquest llibres a les persones que les agradi les aventures.
  la meva nota es un 9.

  ResponElimina
 3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. SINUHÉ EL EGIPCIO

  En l’Antic Egipte, en l’era de les piràmides i els grans faraons, un noiet anomenat Sinuhé, provinent de casta pobre i mitjançant l’ofici del seu pare, la medicina, s’alçarà per damunt dels seus. Gracies als seus coneixements en aquest art, Sinuhé viatjarà a països llunyans, tractarà amb reis i nobles, contemplarà meravelles mai contemplades i per sobre de tot aconseguirà viure com mai no ho ha fet ningú.

  Tot i no haver acabat aquest llibre, penso que és un dels millors llibres que he llegit ja que no només explica una història sinó que fa reflexionar al lector sobre el sentit de la vida, la pobresa, l’esclavitud, l’orgull i l’honor.
  Un dels conceptes més ben recreats és la desigualtat entre les castes riques de la societat i les castes pobres.
  La trama està molt ben ambientada en l’època de l’apogeu egipci i descriu amb molta claredat la societat d’aquell moment.
  A més a més la història és emocionant i dinàmica, i fa que sempre vulguis continuar llegint.

  Nota: 10
  Arnau Solà, 4t B

  ResponElimina
 5. Una historia de carrer

  Una historia de carrer parla de dos amics que viuen en el mateix carrer, juguen en el mateix equip de futbol i van junts a classe. Quant son mes grans trien dos camins diferents en Ramon es fica en el mont de les drogues, en canvi el Tomàs es fica en el mon dels judicis. Un dia es Ramon es condemnat per venda de drogues i el seu abocat es el Tomàs.

  Aquest llibre ma agradat perquè te dos punts de vista.
  la meva puntuació es un 7

  ResponElimina
 6. After

  Tessa és una estudiant molt bona que té una vida perfecte, un novio perfecte, però quan va a la universitat dels somnis coneix a en Hardin, un noi que li complica la vida, la seva relació amorosa i la relació amb la seva mare.


  Em va agradar molt me'l vaig llegir en dos dies, la trama t'enganxa i et pots sentir identificada amb la Tessa, ja que és un adolescent com nosaltres.


  Nota: 10

  Marta Artigas 3er A

  ResponElimina
 7. AFTER

  La Tessa s'enfrenta al seu primer any a una univeristat de Washintong, ella es una noia amb una vida molt estable i ordenada, pero tot cambia quan coneix al Hardin. La Tessa i ell són molt diferents, massa. Al principi s'odien molt pero a mesura que va passant el temps, tot cambia i es faràn més que amics.

  Aquest llibre m'ha agradat molt, és una història d'amor molt maca, i passen coses que mai hagues imaginat.

  NOTA:10

  Lidia Romeu 3er A

  ResponElimina
 8. Títol del llibre: Mil soles espéndidos.
  Editorial i col-lecció : salamandra 2009

  Aquest llibre tracta sobre dos noies que tenen que casar-se amb un noi molt mès gran que elles i han de saber aguantar tot fins i tot ser maltractades.
  La primera protagonista es diu Mariam i es veu obligada a casar-se amb 15 anys, amb el Rashid per ordre del seu pare, el Rahid te 30 anys mes.Desprès d'uns anys arriba una noia que te 15 anys i es acollida per el Rashid i Mariam perquè ha quedat orfana, aquesta noia es diu Laila.
  Laila es veu obligada a casar-se amb Rashid cosa que això suposa un problema ja que ell es molt mès gran que Laila i comporta a haver moltes discussions.
  Finalment Laila i Mariam es veuen obligades a portar-se bè ja que han de conviure juntes i aguantar moltes probes.

  ResponElimina
 9. Títol del llibre: "Todo lo que podríamos haber sido tu y yo si no fueramos tu y yo"

  Aquest llibre tracte d'un noi al que se li mor la seva mare i de l'arribada d'un ésser extrany a la terra. Aquest noi té un do molt especial i és saber veure els moments més importants i les pors més grans de les persones. Ell treballa per un home fent servir el seu do i un dia, es detecta l'arribada d'un ésser estrany a la Terra i ell es dedica a llegir la ment de l'extraterrestre per averiguar d'on ve.

  Aquest llibre m'ha agradat molt perquè inclou temes que m'agraden moli i trobo que és un llibre molt interessant. Té un final molt inesperat.

  Nota: 9

  Noelia Corbacho Torres - 3r ESO A

  ResponElimina
 10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 11. Títol: Salseo Gamer
  Editorial: temas'de hoy

  És un llibre de gamer, és un llibre divertit que encara que hi han 190 pàgines (més o menys) en dos dies tel llegeixes perquè té moltes imatges. Va de tres youtubers: Sr. cheeto, mangel i alexby11 i de com van arribar a ser dels millors jugadors entre altres coses.
  És un llibre que m'ha agradat molt i és molt entretingut.

  Nota: 9,5

  ResponElimina
 12. Biografia Harry Styles

  Aquest llibre tracta sobre la biografia del cantant de One Direction, Harry Styles.
  Explica la seva vida desde que era petit fins que va arribar a on està ara, explica tots els problemes que va tenir i tot.

  Aquest llibre m'ha agradat molt perquè tracta sobre un dels meus ídols i m'interesa molt, el recomano a totes les Directioners.

  Nota:9

  Marina Caro 3er A

  ResponElimina
 13. Pulsacions

  L'Elia ha tingut un accident i quan desperta no recorda res del que li va passar els dies propers a l'accident. Els pares, els amics i el seu psicòleg l'ajuden a intentar que recuperi la memòria. La història d'explica a través de converses de un xat en el qual l'Elia coneix un tal Phoenix. L'Elia ha de descobrir qui és en Phoenix i ha de recordar tot el que va passar.

  Aquest llibre ha estat molt interessant. És un llibre que enganxa desde el principi pel fet de que l'Elia no recordi res. L'he llegit molt ràpid i penso que és molt original que estigui explicat desde conversacions de xat.

  Nota: 8

  Noelia Corbacho 3er A

  ResponElimina
 14. After 4

  En aquest llibre el Hardin i la Tessa comprovaran si l'amor a distancia funciona, si ells poden perdonar-se mútuament i si la seva història tindrà un final feliç o és separaran per sempre.


  Aquests quatre llibres m'han encantat, són molt ràpids de llegir i per distreure's van molt bé.

  Nota:10

  Marta Artigas 3er A

  ResponElimina
 15. El corredor del laberinto

  Una colla d'adolescent estan tancats a un lloc que és diu "el Claro". Estan envoltats per un laberint. Allà tothom té una feina a fer, i existeixen els corredors, que surten a córrer pel laberint a primera hora del matí, quan s'obren els murs que et condueixen cap a ell i tornen al vespres, quan es tornen a tancar. Si et quedes allà dins, ets home mort, els monstres que hi han allà dins et matarien.
  Un cop a la setmana envien provisions. Un cop al mes, arriba un nou noi. Sempre un noi.
  Però tot canvia quan un dia després de la seva arribada, "la Caja" torna a portar a una altre persona, però aquest cop, és una noia. En una mà porta una nota on posa que ella és la última. Ja no envien més provisions. I tots ells és veuen obligats a accelerar el procediment de la resolució del laberint. O si no tots moriran.


  M'ha agradat moltíssim aquest llibre. Fa patir una mica, però també és divertit.
  Li recomano a totes les persones a qui els hi agradin els llibres de ciència ficció i d'acció.

  Nota: 8

  Alba R. 3r ESO A

  ResponElimina
 16. After 4

  És el quart llibre de la saga After, la Tessa i el Hardin intenten recuperar el amor que van deixar fa temps i el Hardin lluita molt per ella, però ha tingut un seriós problema amb la seva família i tot es mes complicat.

  M'han agradat molt els quatre llibres, molt romàntics i et fan sentir moltes coses. És impossible no emocionar-te amb aquesta saga i l'amor del Hardin i la Tessa.

  Nota: 10

  Marina Caro 3er A

  ResponElimina
 17. El corredor del laberinto: Las pruebas

  En Thomas i els seus companys pensen que tot ha acabat als sortir del laberint, el que no saben és que tot just acaben de començar: Les proves. El laberint comparat amb elles sembla inofensiu.

  Aquesta trilogia de llibres m'encanta, són uns llibres molt diferents els que he llegit i trobo la idea molt original. Et fa sentir amor, odi o traició als personatges. El recomano a tothom que l'agradi l'aventura.


  Nota: 10

  Marta Artigas 4t A

  ResponElimina
 18. L'extreodinari enginy parlant del professor Palermo

  El Gustav és un noi que es queda orfe i que va a un internat del qual escapa. Viu a un teatre on cada setmana fan una representació. Una setmana, en aquell teatre actua el professor Palermo, fascina al Gustav i decideix seguir-lo. En professor Palermo és un enginyer el qual s'ha trobat un robo vingut d'un altre planeta i al qual ha anomenat Klaatu. El Gustav insisteix i aconsegueix anar amb ell i k'ajuda fins que un dia passa una cosa inesperada.

  Aquest llibre m'ha agradat bastant ja que en Gustav té un esperit de superació molt fort i aconsegueix superar el fet més important de la seva vida el qual és quedar-se sense cap dels dos pares. Crec que és un gran llibre.

  Nota→10

  Gerard Solé 3rB

  ResponElimina
 19. Los bones
  Los bones, la yaya Ben,Thors i la cria monstruosa embacan a travesde les misteriosas ''circulos fanstasma'' en un viatge a atheia,l'antiga ciutat de la familia reial o tindran que passar grans obstacles per arribar a la seva gran aventura.
  opinió:És un llibre molt divertit perquè és un còmic i no hi ha molta lletra hi ha amés amés hi ha fotos això vulguis o no et diverteix més i és de moment el únic llibre que me lleggfit a classe perquè els altres són molt aburrits.
  Nota: 8

  ResponElimina
 20. Pídeme lo que quieras

  Judith treballa tranquil·la en una empresa però quan el cap es mor i el substitueix el seu fill arribat de Alemanya, la tranquil·litat no existeix, i es veurà en una estranya relació amb l'Eric el cap.

  M'ha agradat molt el llibre, és una trama diferent i estranya que t'enganxa desde el primer capítol.
  És una història d'amor, si es pot dir amor, molt poc habitual per un llibre.

  Nota: 8

  Marta Artigas 4t A

  ResponElimina
 21. Angelets

  El llibre explica coses de la infància, dins del llibre hi han 10 contes explicant les coses més habituals que és fan a la infància. Cada conte explica una cosa diferent.

  M'ha agradat molt aquest llibre perquè explica diferents coses de la infància, i m'ha fet recordar petites coses de ella.

  Nota: 9

  ResponElimina
 22. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 23. La muerte del cisne

  Va sobre unes noies que ballen ballet i es presenten a un concurs per obtenir una beca, la Carlota queda primera i la Elisa segona. la Carlota va a un estudi de ballet per seguir aprenent, en canvi la Elisa deixa el ballet.
  El cap d'un temps la Carlota es mor i en Cesar un treballador del pare de la Elisa li diu que a la Carlota l'ha matat el director del centre. La Elisa s'ho creu i torna a posarse a ballar per aconseguir uns videos del director del centre.

  Aquest llibre m'ha agradat força, el principi és molt avorrit pero al final t'acava enganxant, hi ha intriga i el final no és per res el que et penses.

  Nota: 8
  Anna Maria Rojas 3rB

  ResponElimina
 24. BAJO LA MISMA ESTRELLA

  Tracta d'una noia que es diu Hazel Grace i té càncer de pulmons. Va en un grup de gent on tothom té càncer, un dia ve un noi nou que te càncer als ossos però ja esta casi curat. Passen el dies i la Hazel i l'Augustus es fan parella, però aquesta relació s'acabarà per causes naturals o per el càncer?

  El llibre m'ha agradat molt perquè es una història molt bonica.

  NOTA: 9

  Jordina Ribé Pujol 2n B


  ResponElimina
 25. Títol Actitud marc màrquez
  Marc màrquez es un pilot de moto ciclisme.
  Explica la seva biografia .És el pilot mes jova , en guanyar dos títols de motoGP. Explica anectotaes com la del seu germà Alex Màrquez quan es va dislocar el braç...
  A mi ma agradat molo per que soc molt fan de marc màrquez y per saber mes de la seva vida
  Jo li dono un 10.

  ResponElimina
 26. Bola de drac SD

  Resum:

  En aquest còmic podem veure quan en Goku era petit,les aventures que va anar passant amb la seva nova amiga Bulma mentre van buscant les boles de drac.Havent fracassat la recerca de les boles de drac se'n va a entrenar amb el follet tortuga.

  Opinió Personal:

  A mi personalment m'ha agradat ja que és un des primers còmics que em llegeixo i l'experiència m'ha agradat.
  També m'ha agradat ja que he mirat la seria de bola de drac quan és gran però mai havia llegit o vist res de quan en Goku i tots els seus amics eren petits.

  Jo li dono un 10

  ResponElimina
 27. Títol: Marc Màrquez, el año en que llego a la luna
  Editorial: Al poste
  Resum: El llibre parla del primer any del Marc Màrquez A Moto GP amb totes les carreres que va correr des de petit fins a arribar a ara, també t'explica les seves caigudes...
  Opinió personal: M'ha agradat molt perqué t'explica com arribat fins aquí i tot el que li ha passat.
  Nota: 9'99

  ResponElimina
 28. Com dibuixar manga

  Resum:

  En aquest llibre t'ensenya trucs per poder fer difuminats i altres coses com sombres i perspectives, és un llibre molt "xulo" pels que els hi agrada dibuixar i a sobre té alguns còmics.

  Opinio Personal:

  A mi m'ha agradat, els còmics estaven be i m'ha ajudat en molts trucs per poder dibuixar manga millor.jo li posaria una valoració alta.

  ResponElimina
 29. TOT O RES ( DIARI D'EN GREG )

  És un llibre molt xulo on hi passen diferents aventures amb els seus amics de l'escola, companys de la seva banda de música, amb la seva família i diferents coses molt divertides que passen durant el seu diari. És un llibre de riure, aprenentatge, por en alguns moments, com que és un diari explica moltes coses de diferents temes ja que un diari és explicar el que passa dia a dia i no només parlar d'un tema en comú ( crec jo )

  Aquest llibre és súper xulo el recomano a tothom que li agradin els llibres ple de diferents aventures.

  Nota: 9.8

  ResponElimina
 30. Cool Feet

  Resum:
  Carmen Viguera anava a treballar a la U.S (oficina on ella netejava) i quan va arribar a la porta va veure que estava tot tancat i es va fixar que darrere seu hi havia un home mort, va cridar i al fer-ho un home que estava a l'oficina la va escoltar i va sortir corrents per veure que passava. L'home va trucar a un amic seu que era detectiu privat i aquest va anar a investigar-ho. Es va fixar que l'home mort anava vestit completament, però hi havia una cosa que no portava, les sabates.

  Opinió personal:
  No m'ha agradat gens ja que el final no te cap sentit. Aquest llibre descriu molt els espais, el temps, els personatges, i ho remarca molt, si no t'ho mires bé o no ho entens, ja no entendràs res del llibre.

  ResponElimina
 31. Títol: Star Wars: Phasma
  Editorial: Planeta Comic


  Resum:
  Tracta sobre la capitana de la "Primera Orden", i els seus origens. Ho explica una espia Rebel anomenada Vi, que ha sigut capturada per un altre capità anomenat Cardenal, que la tortura, per així, treure-li informació sobre la capitana Phasma, per tal de explicar-ho a la persona amb més carreg en la ordre, Armitage Hux, per així excluir-la del seu lloc en la Primera Orden.

  Opinió personal:
  La trama en sí es molt divertida i entretenida, i en ningún moment es fa pesat. Els personatges són molt interessants, i amb una història darrere molt original.
  La escriptora indtrodueix molt bé la història de la Phasma, l'ambient, la tribu, el planeta etc. El únic dolent a comentar, són les innumerables escenes de "relleno" que hi ha en la història. Però generalment la trama es molt fàcil de enganxar-la i seguir-la.

  Nota: 9

  ResponElimina
 32. llibre: love you
  escriptora: Estelle Maskame
  love you que vol dir te quiero es un llibre relacionat en una noia que es diu eden que s' envà de vacances a casa el seu pare desprès de haber passat 3 anys sense veurel i te que coneixe als seus 3 germanastres en el que un es atractiu, odiós ect.. que passarà?....

  ResponElimina
 33. Nom del llibre: Contes Per Telèfon
  Editorial: Joventut


  Resum:
  El llibre va de que passen bastantes histories per telèfon. Per exemple un home esta assentat al sofà i li sona el telèfon i una persona li comença a explicar tot lo que li ha passat.


  Opinió personal:
  Ami aquest llibre ma agradat perquè es emocionant, divertit i intrigant, si t'agraden les histories es molt bon llibre.

  ResponElimina
 34. Resum:
  La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d'entrar a Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s'ha enamorat, però no d'un noi del seu entorn, sinó d'un fantasma, d'una veu sorgida d'Internet amb la qual comparteix la seva passió per la lectura.
  Com que la Xènia és decidida i el seu amor virtual no vol quedar amb ella, es proposa sorprendre'l, de manera que comença les seves investigacions amb les poques dades de les quals disposa.
  I resulta que tot és fals, una mentida, ni la foto ni el nom són reals. Qui és en realitat la seva ànima bessona? Penedida per haver descuidat els estudis, ho confessa tot als seus pares, segura d'haver estat víctima d'algun desaprensiu. Però aviat un paquet inesperat li revelarà la identitat del noi amb el qual va compartir les seves més íntimes emocions. El paquet prové de la presó de menors i conté la història d'un assassí.

  Opinió Personal: A mi personalment m´ha agradat molt aquest llibre perquè parla del fet de que pot passar a la vida real del internet i les mentires.

  ResponElimina
 35. Momo

  Momo és un llibre del Michael Ende, tracta d'una nena que és percata del fet que les persones cada vegada tenen menys temps i ella es capaç d'esbrinar per què. S'adona que uns homes vestits de gris molt elegants que sempre van amb un cigarret a la boca són els lladres del temps. Roben el temps a les persones però ells són milers i que farà una nena sola contra
  tot un exèrcit.

  ResponElimina
 36. Títol: El fuego en el que ardo

  Resum:
  El llibre tracte d'un homosexual que tot el seu institut està contre seu, i li fan bulling. Nómes té un amic. Un nen que es diu Dario li fa la vida impossible i ell per defensar-se s'apunta a classes de judo. Allà coneix un nen que li canvia la vida. Es fan molt ammics i l'ajuda a sortir de la tota la vida que portava.

  Opinió personal:
  A mi personalment aquet llibre m'ha encantat. És una mica llarg peró parla de temes que crec que tothom hauria de saber. Parla una mica de amor i de desamor, i de lu malament que ho passa el protagonista. A mi no m'agrada llegir, peró aquet llibre ha aconseguit enganxar-me. Recomano aquet llibre a tots.

  Nota:9

  ResponElimina
 37. llibre: diari del greg 2 el rodric mana
  comentari:Facis el que facis, no preguntis al Greg Heffley què va fer durant les vacances d’estiu, perquè d’això no en vol parlar ni de conya. Tan bon punt comença el nou curs, el Greg només desitja oblidar els últims tres mesos... però sobretot un fet
  en particular. Per desgràcia seva, el seu germà gran, el Rodrick, ho sap tot sobre l’incident que el Greg vol mantenir en secret i l’utilitza per fer-li la punyeta. Però de vegades els secrets s’escampen... sobretot quan hi ha un diari pel mig.

  ResponElimina
 38. Títol del llibre, còmic, etc: Cuan érem els peripatètics
  Editorial i col·lecció: La col·lumna (tv3)
  Resum de l'argument: El Merlí és un professor poc freqüent. Per tothom és el millor professor de filosofía pel simple fet de ser i ensenyar difetent.
  Amb els seus alumnes, passaran moltes aventures diferents del món dels adolescents.

  Opinió personal: El llibre m'ha encantat. Les aventures són molt divertides, a part de reals.
  A mi, personalment m'agradaria molt tenir un professor com el Merlí: Un professor que diu el que pensa sense embuts!

  Nota: 10

  ResponElimina
 39. Títol: La noia invisible
  Editorial: Columna

  Resum: Va sobra una noia que es diu Aurora Ríos, es invisible per a casi tothom. Quan era petita va passar una cosa i ara els del poble sempre en parlaven a les seves esquenes, ella ja n'estava farta. Una nit de maig quan la seva mare va arribar de la feina es va adonar que la seva filla no hi era. L’Aurora apareix morta l’endemà al matí al vestuari del seu institut, el Rubén Darío. Té un cop al cap, i al costat del cos hi han deixat una brúixola. Qui és el responsable d'aquest terrible esdeveniment?

  Opinió personal: Quan veus el llibre no saps si comprar-lo perquè te moltes pagines, però com es de misteri t'acaba enganxant i se't acaba fent molt curt. Al principi costa seguir la historia perquè els noms són una mica raros.

  Nota: 10

  ResponElimina
 40. Titol: SUPER ACUDITS
  Editorial:Montena
  Aquest llibre tracta de acudits molt bons i alhora dolents

  ResponElimina
 41. Resum llibre al regne de la fantasia:
  Nascut a Ratalona (Illa dels Ratolins), Geronimo Stilton és llicenciat en Ratologia de la Literatura Ràtica i en Filosofia Rosegairística Comparada. Des de fa vint anys dirigeix L'Eco del Rosegador, el diari amb més difusió de Ratalona.Ha estat guardonat amb el Premi Ratitzer per un sensacional reportatge, El misteri del tresor desaparegut. Geronimo ha rebut també el Premi Andersen 2001 com a personatge de l'any. Un dels seus llibres ha guanyat el Premi eBook Award 2002 al millor llibre electrònic del món per a infants.En el seu temps lliure, Stilton col·lecciona antigues crostes de formatge parmesà del segle XVIII i juga al golf, però el seu passatemps preferit és explicar contes al seu nebot Benjamí.

  ResponElimina
 42. Títol del llibre: L'illa del tresor
  Editorial i co·lecció: Burglinton Books.

  Resum del llibre: Un noi jove, Jim Hawkins, viu tranquil·lament al costat del mar amb la seva mare. Un dia, un misteriós home anomenat Billy Bones, un home amb un secret misteriós: un mapa del tresor, cobra vida amb ells i des d'aquest moment tot és diferent.

  Després d'uns dies, Billy Bones mor d'un atac de cor.

  Jim i la seva mare, han d'escapar amb el mapa. Aviat es queden amb Long John Silver, un home amb una cama i Jim i Long John Silver recorren una llarga distància pel mar en un vaixell anomenat Hispaniola a l'illa del Tresor.
  Durant el viatge hi ha molts problemes: tothom vol el mapa.
  Què passarà?

  Opinió: El llibre m'ha agradat molt. M'agrada sobretot el final i també la situació de la familia.

  ResponElimina
 43. Títol del llibre: Eclipse
  Editorial i col·lecció: Debolsillo. Crepúsculo
  La tercara parte de Crepúsculo. Bella se encuentra de nuevo en peligro: una serie de misteriosos asesinatos está sembrando el pánico en la localidad y hay un ser maligno tras ella, sediento de venganza. Además, tendrá que elegir entre su amor por Edward y su amistad con Jacob, consciente de que su decisión podrá desencadenar definitivamente la guerra entre vampiros y hombres lobo. Mientras, se va acercando su graduación y tendrá una decisión más que tomar: vida o muerte. Pero ¿cuál es cuál?

  ResponElimina
 44. Títol del llibre:Paula Gonu
  Paula Gonu es una yutuber amb 1 milió de seguidors i ja fa mig any va decidir fer un llibre parlant de la seva vida amor, experiències, viatges, coses de la seva infància...
  Jo recomanaria aquest llibre algú que sàpiga qui es, com es... i que siguir seguidor de ella.
  a mi m'agradat molt, explica moltes cosses i es molt divertit!
  Nota:9'5

  ResponElimina
 45. La volta al món en vuitanta dies


  La volta al món en vuitanta dies és una novel·la de Julio Verne escrita l'any 1872. Aquesta novel·la explica una història imaginària d'una persona que en aquells temps va fer la volta al món en només vuitanta dies, Phileas Fogg és el personatge principal d'aquesta història i qui intentarà fer possible aquesta proesa. El llibre comença amb l'aposta del nostra personatge en un pub anglès, que es fa dir club Reform. El senyor Fogg va apostar la mitat de la seva fortuna en una aposta impossible, fer la volta al món en tan sols vuitanta dies seguint les publicacions del Morning Chronicle. Però aconseguirà fer aquest gran viatge en tan sols 80 dies? Pensant que en aquella època no existien ni els avions o els trens d'alta velocitat?

  Si vols llegir aquest llibre el pots comprar amb l'edició il·lustrada i adaptada de l'editorial RBA. El recomano a tothom!

  Nota: 9.5

  ResponElimina
 46. El principe de la niebla.
  Ès un llibre en castellà de terror, de molta intriga...
  Una família es muda a 'la casa de la playa' i una vegada estan allà passen moltes coses coneixen a gent l'historia d'aquell lloc...

  Jo recomanaria aquest llibre a tothom, perquè a mi nom'agrada gaire llegir i aquest llibre m'ha despertat una mica mes d'internes per la lectura!

  Nota:8'5

  ResponElimina
 47. ERIC CASTEL

  La col·lecció de llibres "Eric Castel" és una col·ecció de futbol. Concretament del F.C.Barcelona dels anys 90.
  Parla de les aventures que passen, entorn al futbol: partits, entrenaments...

  Jo, m'he llegit el còmic perquè parla de futbol. No sóc del Barça, però m'ha fet gràcia llegir-me'l.

  De nota li poso un 8.

  ResponElimina
 48. Tan senzill com tuitejar t'estimo.

  Va d'uns nois que començant el seu 1r any a la universitat, es fan amics amb el seu passadís de la residència, tots són molt diferents, ja que vénen de diferents llocs. En aquell any d'universitat aprendran moltes coses i viuran moltes aventures.

  El llibre em va agradar molt, és d'amor però també de misteri, el recomanaria a tothom, ja que fa que t'enganxis i no puguis para de llegir-lo!

  Nota: 10

  ResponElimina
 49. Títol: Tan senzill com fer-te un petó.
  Editorial: Labutxaca.

  Resum: Tornen de les vacances de nadal, quan arriben la Benjamí Franklin es torben amb una sorpresa que els farà entristi molt a tots els del passadís. Encara que aparentment tot segueix igual, els nois s’enfrontaran en aquest nou trimestre a les més dispars situacions...
  Opinió: Aquesta trilogia m'està agradant molt, li recomano a tothom a qui li agradin els llibres d'amor i de misteri.

  Nota: 10

  ResponElimina
 50. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 51. Títol: Diari del Greg 12
  Editorial: Estrella polar

  Resum: en greg i la seva familia se'n va de vacances en una illa paradisíica per nadal. En Greg no hi vol anar, ell vol passar les seves vacances de nadal a casa seva però els seus pares el fan anar igualment.

  Opinió: Aquest llibre m'ha agradat molt perque explica les coses per tal de que s'entenguin iés molt original.

  Nota: 8.5

  ResponElimina
 52. Títol: Els jocs de la Fam
  Editorial: Fanbooks

  Resum: Fa molt tems, al país de Panem, 13 districtes es van revoltar contra l'avariciosa ciutat principal, el capitoli.
  Però el Capitoli va guanyar, destruint també el districte 13. Per recordar la derrota dels 12 districtes restants, cada any es celebren Els jocs de la fam!
  24 adolescents forçats a jugar, només un guanyador... "No hi ha guanyadors, només supervivents..."

  Opinió: Els jocs de la fam és la meva història preferida. És una triología que parla sobre la llibertat, la rebel·lió... I amb un toc original, ja que quan comencen els jocs, no pots parar de llegir. La recomano molt per a públic que li agradi l'acció i la ciència ficció.

  ResponElimina
 53. Títol: Quatre, la seva història
  Editorial: Fanbooks

  Resum: Dos any abans que la Beatrice Prior prengués una decisió, el fill del líder d'abnegació (en Quatre) també va fer el mateix. El trasllat den Tobias a intrepidesa és una possibilitat per tornar a començar, amb un nom nou. Al cap de dos anys en Tobias es prepara per entrar en acció, però una noieta d'abnegació li farà canviar tots els plans...

  Opinió: Aquest llibre està explicat des del punt de vista del personatge masculí de la trologia de Divergent, i esplica la seva història. Si t'has llegit Divergent, Insurgent i Lleial, no et pots perdre aquesta història. Una història que et farà entendre molt millor com és el punt de vista del personatge Quatre. El Recomano.

  Nota: 9,5

  ResponElimina
 54. Títol: Paradisos d'Aigua
  Editorial: Parca

  Resum: L'Esther torna a començar, passats 40 anys, després d'una separació traumàtica i una llarga temporada tancada a si mateixa. Li cal sortir dels topants de la vida trencar barreres mesquines de costum, té una nova feina treballa a la perruqueria Marfil, coneixerà a noves persones de diferents étnies.

  Nota: 6

  ResponElimina