dijous, 18 d’octubre del 2012

Alicia en el país de la Maravillas / Alícia al país de les meravelles

Lewis Carroll

Este volumen recoge las dos partes de las aventuras de Alicia que Lewis Carroll publicó en 1865 y 1872: Las aventuras de Alicia en el País de las Maravillas y A través del espejo y lo que Alicia encontró allí. Las ilustraciones de esta edición son obra de Tony Ross, uno de los ilustradores contemporáneos de más prestigio en el ámbito de la literatura infantil, que ha sabido transmitir con talento su sentido del humor gamberro y disparatado a las aventuras de la pequeña Alice Liddell. Un clásico de la literatura que ya forma parte de nuestro imaginario colectivo y que nos ha dado personajes tan inolvidables como el Conejo Blanco, el Sombrerero, la Reina de Corazones, el gato de Cheshire... ¿Quién no ha oído alguna vez la expresión «¡Que le corten la cabeza!»?

1 comentari:

  1. ALÍCIA EN EL PAÍS DE LAS MARAVILLAS

    Lewis Carroll

    Resum: Aquest llibre comença amb una nena anomenada Alícia, que està jugant amb la seva germana quant veu un conill blanc vestir com una persona i corrent mentre diu: arribo tard! Arribo tard!, i la Alícia, molt intrigada i extranyada, l'intenta seguir fins que de sobte cau per un forat molt fondo, i des de que arriba al terre, en una sala gran, li succeiran moltes aventures, tant divertides com tristes, o angustiants. Finalment, tot resultarà haver sigut un somni molt real i divertit, i tornarà a ser una nena d'Anglaterra normal i corrent.

    Valoració: En alguns moments, aquest llibre m'ha agradat molt, i durant d'altres, no gaire, perquè tots els personatges estan bojos, i s'"enrrollen" massa explicant o dient coses que no tenen cap sentit. Igualment, li recomano a tots els nens i nenes de la meva classe.

    ResponElimina