dilluns, 10 de desembre del 2012

Harry Potter y las Reliquias de la Muerte

                                                               J.K. Rowling

 Harry Potter tiene que realizar una tarea siniestra, peligrosa y aparentemente imposible: el de localizar y de destruir a Horcruxes. Harry nunca se sintió tan sólo ni se enfrentó a un futuro tan incierto. Pero Harry Potter debe encontrar la fuerza necesaria para terminar la tarea que le han dado. Él debe dejar el calor, la seguridad y el compañerismo de La Madriguera y seguir sin miedo el camino inexorable marcado para él.
En este final, la séptima entrega de la serie Harry Potter, J.K. Rowling revela de manera espectacular las respuestas a las muchas preguntas que se han estado esperando con tanta impaciencia. Su rica prosa y su narrativa, llena de giros inesperados, han hecho que estos libros sean libro para leer y releer una y otra vez.

4 comentaris:

  1. La saga Harry Potter ja arriba al seu final. Aquesta vegada Harry ha de trobar i destruir el Horcruxes. Hogwarts no és el mateix, ha començat la guerra.
    Està bé saber respostes que han intrigat durant la saga i el final.
    No m'ha agradat que algun moment sobra o es pot fer avorrit.
    Personalment m'ha agradat, és un bon final per la saga . 7/10
    Recomanat als fans de la saga.

    ResponElimina
  2. Helios Contel ha dit:

    En Harry Potter és un noi de 17 anys, i el director de la seva escola li ha encarregat una missió, que complirà juntament amb els seus dos amics: Ron i Hermione. És una missió que pot canviar la seva manera de viure, i de derrotar el seu màxim perill sobre la terra: Lord Voldemort. Però abans de derrotar-lo, haurà de passat molts perills, fins i tot, esquivar la mort en varies ocasions.
    Opinió:
    M'agrada molt la saga de llibres de Harry Potter. Aquest en concret és el que més m'ha agradat. És fantàstic. La lectura del llibre se't fa ràpida i sempre et té enganxat, van passant coses. És molt interessant, descriu molt bé els personatges, els paisatges, els edificis... És molt complet.

    Nota--->10

    ResponElimina
  3. Adrià López ha dit:

    Aquest llibre m'ha encantat, i el millor de tot es que es dónen les respostes a totes les preguntes de la saga, fins i tot preguntes que es plantegen al primer llibre, i que fins que el llibre no te les recorda no i hi penses.

    També m'ha agradat com es tracten els pensaments interiors d'en Harry i de com s'explica tota la batalla en sí.

    Nota ---> 10

    ResponElimina