dijous, 13 de desembre del 2012

Historia de una gaviota y del gato que le enseñó a volar

    Luis Sepúlveda

Zorbas, un gran gat negre que viu tranquil·lament en un pis, es compromet a cuidar un pollet de gavina, la mare del qual, una gavina grisa atrapada pel petroli abocat al mar per un vaixell, li deixa l'ou que acaba de pondre, just abans de morir. Zorbas, que és un gat amb paraula, complirà les seves promeses i no únicament criarà el pollet, sinó que li ensenyarà a volar amb l'ajut dels seus amics del port d'Hamburg. Narració extremadament lírica, amb un llenguatge acurat, però a la vegada senzill, que estimula la imaginació i l'enginy, i contribueix a conèixer millor el nostre entorn i, per tant, a estimar-lo i a cuidar-lo amb més intel·ligència. Les il·lustracions acompanyen adequadament el text.

3 comentaris:

  1. Laia.F.T 1rC

    Este libro va sobre un gato (Zorbas) que le ace una promesa a una gaviota que aterriza en su terraza devil y cuvierta de petroleo. La gaviota le izo prometer a Zorbas tres cosas, la primera que incubaria el huevo asta que naciera y que no se lo comeria, la segunda que cuidaria de la pequeña gaviota que hay dentro, i por ultimo que le enseñaria a volar.

    Me a parecido un libro muy interesante de leer y muy bonito, pero en algunas partes era triste.
    Se lo recomiendo a las personas sensibles y que le gusten los finales felices.

    Yo a este libro le doy un 10.

    ResponElimina
  2. es un buen libro,es muy interesante.Zorbas un gato negro i gordo se encontro a tres gaviotas y el gato les hizo 3 promesas: la primera promesa fue que cuidaria el huevo, la segunda que cuidara al pajarito que nazca y la tercera que le enseñara a volar.

    ResponElimina