dijous, 13 de desembre del 2012

Kafka i la nina que se'n va anar de viatge

Jordi Sierra i Fabra

Berlín, 1923. Frank Kafka mentre passeja per un parc veu una nena que plorava perquè havia perdut la seva nina. Kafka per consolar-la li explica que la nina no s'havia perdut, se n'havia anat de viatge, però li escriuria per dir-li com estava. Cada dia, Kafka torna al parc per llegir a la nena les cartes que la seva estimada nina li enviava des dels llocs més llunyans...

3 comentaris:

  1. Hola! Sóc la Noelia de 1r ESO C. Aquest llibre no me l'he acabat perquè se'm feia pesat.
    Va d'un noi que va de camí a treballar i es troba a una nena que plora perquè ha perdut a seva nina i ell s'inventa una història perqueè la nena no plori.
    De nota li poso un 4. Li recomanaria a gent una mica mes gran que io.

    ResponElimina
  2. Lidia Romeu, 3r ESO A.

    Va de que un dia el protagonista es troba a una nena plorant en un banc del parquè, ell s'acosta a ella i li demana perquè plora, ella li diu que és perquè ha perdut a la seva nina. Ell per tranquil·litzar-la, li diu que la seva nina s'ha anat de viatge i que té una carta de la seva nina. La nena li pregunta que com pot ser, i ell li diu que és perquè ell es el carter de nines. I durant tres setmanes ell li escriu cartes fent-se passar per la seva nina.

    Jo pensava que aquest llibre se'm faria pesat, però al final m'ha acabat agradant bastant. De nota li poso un 6'5.

    ResponElimina
  3. El Marc Sonet de 3r A ha dit:

    Steglitz un dia estava passejant per un parc on de repent veu a una nena petita plorant molt perquè havia perdut la seva nina. Per calmar a la pobre nena li va explicar una història inventada; li va explicar que la nina no s'havia perdut, simplement que havia anat de viatge, però que li enviaria cartes per veure com li va.
    Aquestes cartes no s'havien trobat mai, i són un misteri del segle XX. I s'investiguen aquestes cartes, a on estan i si la nina s'en va anar de viatge o no.

    OPINIÓ PERSONAL:

    M'ha agradat molt, és entretingut i divertit, hi han moments tristos moments d'intriga i de misteri, Però m'ha agradat molt.

    ResponElimina