divendres, 27 de març del 2015

Insurgent / Insurgente


insurgent-veronica roth-9788499328744

Veronica Roth

Una decisió et pot transformar o et pot destruir UNA DECISIÓ Comporta un sacrifici UN SACRIFICI Suposa una pèrdua UNA PÈRDUA Implica una càrrega UNA CÀRREGA Esdevé una lluita UNA DECISIÓ ET POT DESTRUIR

5 comentaris:

  1. Ruth Herrero ha dit:

    Insurgent és el segon llibre de la sèrie Divergent i la Tris, en Tobias i els seus amics, un cop al recinte d'Amistat, hauran d'esbrinar sobre el passat de la Tris i la seva família.

    OPINIÓ PERSONAL: M'ha agradat bastant perquè cada capítol et deixa amb intriga i el llibre és molt interessant i entenedor. També m'ha agradat perquè hi ha moltes aventures i misteri.

    NOTA: 9

    ResponElimina
  2. INSURGENT
    Editorial Fanbooks, colecció Divergent (saga)

    Breu resum:
    És la segona part de Divergent. La Tris, en Tobias i els demés companys han de fugir de la ciutat, ja que estan sent perseguits a mort per Erudició. Hauran de visitar diverses faccions buscant aliats per poder prendre el control de la ciutat al grup dels Erudits.

    Opinió personal:
    La trama és molt entretinguda, ja que només començar el llibre està en plena acció constant. Al llibre hi ha molts girs bruscos que fan que la trama sigui més interessant.
    El tema que tracta és bastant curiós, ja que és una ciutat al futur que ha sobreviscut a una "gran guerra", però durant tot el llibre es comenta que ningú sap què hi ha més enllà de la reixa de la ciutat.
    Personalment, crec que els personatges són molt rodons i complets, estan ben caracteritzats i tenen gran varietat de personalitats. El recomano molt a tothom que li agradi l'acció i les aventures de joves.


    Carlos R. 4t B

    ResponElimina
  3. RESUM:
    La Tris, Quatre, Marcus, Caleb i Peter, viatgen cap a Cordialitat, que van enviar un comunicat anunciant que tots els que volguessin estar en aquesta facció podrien estari sense causar problemes. Els traÏdors d'Erudició i Osaida els van a buscar, per això escapen, entren a un tren i tothom va armat... Fins al final del llibre a la Tris li passen moltes coses.

    OPINIÓ PERSONAL:
    A mi aquest llibre no m'ha agradat perquè en la història hi ha moments de molta acció però hi ha moltes estones de llibre que no passa res interessant, i a mi llegir un llibre de moltes pàgines, sino m'anganxa, m'avorreix.
    El recomano a la gent que li agraden els llibres d'acció i que siguin llargs.

    NOTA: 7

    Marta Comellas 3r ESO C

    ResponElimina
  4. Aquest llibre m'ha agradat molt, el trama del llibre m'ha agradat. Penso que la autora amb la trilogia sempre acaba els llibres amb coses inacabades cosa que no m'agrada però és intel·ligent per la seva part perquè continuem a llegir les continuacions. És bastant llarg però passa molt ràpid.
    I la meva nota es un: 8,5

    ResponElimina
  5. M'ha agradat bastant perque te un misteri i aventura molt interessant.Per mi el millor persoatge es el Tobias perque ha hagut de superar diversos problemes.Pero el que mes m'ha agradat es el final,és un final mitic.Es bastant llarg però es llegeix molt rapid.

    ResponElimina