dimecres, 26 de setembre del 2012

Caperucita roja ¿A quién tienes miedo?

En una época en que las aldeas son tan pequeñas que todo el mundo se conoce, Valerie intenta abrirse camino en la vida sin ser precisamente una buena chica . Cuando el hombre lobo la elige, debe tomar una decisión imposible pero no tiene a quién recurrir. Su padre está borracho en el pueblo, su madre desea controlarla y las demás chicas se apresuran a acusarla de brujería.En esta nueva, peligrosa y absorbente versión del cuento clásico, quizás resulte complicado dar con un final feliz…
Prepárate para sumergirte en un gótico mundo de secretos, amor y mentiras. Vive el cuento como jamás lo has hecho. ¡Caperucita Roja es un paseo por el lado salvaje!" Catherine Hardwicke, directora de Crepúsculo.

2 comentaris:

  1. "Caperucita roja a quién le tienes miedo" no es a clàssica història de sempre, sinó tot el contrari, és un llibre que tracta sobre la història de Dagghron, un poble assetjat per un home llop, on la Valerie es tornarà boja per saber qui és.
    El recomano a persones que els hi agradin les novel·les de por i misteri.
    El que més m'ha agradat ha sigut quan el llop ha tornat, perquè llavors tot es fa més interessant.
    I el que potser no m'ha agradat tant, ha sigut que crec que el final el podria haver ampliat més.
    D'una escala de l'1 al 10 jo, li posaria un 9,5.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta d'una nena, la Valèrie, que viu en un poble anomenat Dagghorn. Una nit que quasi tot el poble va anar d'acampada un presumpte home-llop ve matar a la germana de la Valèrie, la Lucie.
    Des d'aquell dia tot el poblat va començar a buscar al presumpte home-llop. Van matar a un llop. Seria aquell el presumpte home-llop?

    Aquest llibre m'ha agradat molt, és molt interessant i cada dia em deixava amb intriga. Lúnic que no m'ha agradat és que és una mica trist perquè mor bastan gent.

    Aquest llibre li recomanaria a les persones sensibles i amb ganes de viure històries de por. D'una escala de l'1 al 10, li posaria un 10.

    ResponElimina