dimecres, 26 de setembre del 2012

Ebre avall

Un grup integrat per quatre nois i dues noies recorre amb una barca pneumàtica el curs del riu Ebre des de la capçalera fins a la desembocadura. Al llarg del viatge fluvial, les relacions entre ells passen per moments difícils, però també viuen instants inoblidables. Les situacions inesperades els fan plantejar-se la seva actitud sobre aspectes de la societat actual i les formes de vida modernes.

2 comentaris:

  1. Berta Rodríguez Martínez24 d’octubre del 2012, a les 12:48

    Una colla de amics, van a fer el recorregut de riu Ebre en un mes. Són dues noies i quatre. Unes persones marxen del grup a causa de problemes amorosos.

    Valoració-> M'ha agradat molt. Perquè combina els meus dos gèneres preferits: romàntic i aventura.
    Jo recomano aquest llibre a aquelles persones que els agrada llegir.

    Nota-> Li poso un 9.

    ResponElimina
  2. Uns quants amics, es proposen recórrer tot l'Ebre des del naixement al delte amb una barca pneumàtica i dos cotxes. Viuran autèntiques aventures, i no sempre la natura els farà costat. A més tindran que superar un gran repte: la convivència.

    Aquest llibre és molt interessants i els personatges estan molt ben caracteritzats i són molt creïbles. És un llibre no gaire ràpid de llegir, perquè hi ha moltes descripcions, tot i això no es fa pesat. El llenguatge es planer, tot i que hi ha algunes paraules rares.

    Li recomanaria a les persones que els agradin l'aventura, l'emoció...

    Nota: 9

    ResponElimina