dimecres, 26 de setembre del 2012

El desert de gel

2n volum de la trilogia La guerra de les bruixes. La profecia s'ha complert i els clans de bruixes Omar esperen que l'Anaïd, l'elegida dels cabells de foc que poseeix el ceptre de poder, acabi amb les sanguinàries bruixes Odish. Però l'Anaïd té quinze anys, està enamorada i és més vulnerable que mai als perills que l'assetgen i que l'obliguen a fugir en companyia de la seva mare. Al llarg d'aquest viatge desesperat, l'Anaïd desentranyarà la llegenda negra que es va forjar al voltant de la Selene, durant la seva esbojarrada i rebel joventut, i coneixerà el seu origen: forjada en la duresa del gel, filla de la neu, germana de l'óssa. Finalment, el misteri que envoltava el naixement de l'elegida es desvelarà. I la veritat no pot ser més aterridora.

3 comentaris:

  1. Pol Molins i Pallarès9 de gener del 2013, a les 12:31

    Una profecia posseix l' Anaid i es veuen obligats a fugir amb la seva mare.

    No m'ha agradat perquè m'interessen els llibres d'aventures, crims. El recomanaria a les persones que els agrada la fantasia.

    De nota li posaria un 5.

    ResponElimina
  2. Cesc Aliberch i Padrisa9 de gener del 2013, a les 12:36

    Es la continuació de la novel.la: El clan de la lloba. De la col·lecció La guerra deles bruixes.

    Es la historia de la Selene, la mare de l' Anaïd.

    La Selene está estudiant a Barcelona, amb unes companyes. Ella es bruixa, igual que les seves amigues, cosa que ella no sap. Sense adonar-s'en imboca a Balaat, una Odish, la mes letal del món. Un dia Balaat posseeix la Meritxell. Una companya seva que se suïcida per treure Balaat. Llavors acusen a la Selene, que fuig amb en Gunnar, un noi que havia conequt. Era de Groenlàndia, van decidir escapar i volien viure al pol nord.
    Ho aconseguiran?? En gunnatr la vol ajudar?? L' estima???


    El llibre m' ha agradat molt, a part de la màgia hi ha moltíssimes aventures, i misteri, poc però n'hi ha.


    El recomanaria a persones que els agradi llegir perque es gruiut, pero`també aquells que busquen aventura o màgia.

    ResponElimina
  3. EL DESERT DE GEL.




    ARGUMENT: Aquest llibre és el tercer de la trilogia “La guerra de les bruixes”. Tracta sobre la història d'una petita bruixa, l'Anaïd, que és l'elegida de la profecia que diu “l'elegida dels cabells de foc posseirà el ceptre de poder i serà l'encarregada de portar la pau a les bruixes Omar.”, i junt amb la Selene, la seva mare, aprendrà a com lluitar contra les Odish, al mateix temps que la Selene li explica qui és el pare de l'Anaïd, on va néixer, etc. L'Anaïd aconseguirà portar la pau a les bruixes Omar?
    VALORACIÓ:
    →Tema: Aquest llibre és proper a mi perquè m'agraden molt les aventures, es un llibre que età explicat en passat, però és actual. El llibre va de una mare que li explica la seva història a la seva filla. No m'identifico amb ell però és molt interessant.
    → Trama: No té un vocabulari gaire difícil i tu t'imagines una cosa però al final en passa una altre, o sigui que no és un llibre previsible.
    →Ritme: aquest llibre és molt descriptiu i llavors la lectura se't fa més lenta i pesada.
    →Llengua i vocabulari: És molt fàcil de llegir i s'entén molt bé.
    →Personatges: Els personatges són molt misteriosos i també molt divertits, també són molt interessants.
    →Conclusió: Aquest llibre m'ha agradat molt perquè hi ha moltes aventures, et descriu molt bé els paisatges, els personatges, etc.
    RECOMANACIÓ: Jo li recomanaria a les persones als qui els hi agradin les guerres, la fantasia i les històries.
    NOTA: Jo li posaria un 10 perquè és molt emocionant.

    ResponElimina