dimarts, 25 de setembre del 2012

El noi lleó

  En Charlie no és un noi com els altres. I no perquè els seus pares siguin reconeguts científics, o perquè tingui un tutor en lloc d'anar a l'escola. No! En Charlie és diferent perquè té un do. Un do que ha de mantenir en secret perquè és massa estrany. A Londres, la ciutat on viu en Charlie, hi ha molta gent que parla idiomes. Però no hi ha ningú, ni gran ni petit, que conegui l'idioma que ell sap parlar: el dels felins, siguin gats de carrer o lleons de la selva...

1 comentari:

  1. Charlie és un nen que té el do de parlar amb els gats, els seus pares son científics, un dia els segresten per conèixer els seus coneixements. Charlie viu aventures a damunt d'un circ flotant per salvar els seus pares.
    VALORACIÓ PERSONAL:
    M'han agradat molt els personatges perquè són diferents, interessants i estranys. També haig de destacar els espais i escenaris que estan molt ben definits per exemple quan està al circ o al tren. És molt interessant i té intriga. És àgil de llegir perquè no hi ha intervencions molt llargues. El llenguatge és adequat per la nostra edat. No m'ha agradat gaire el principi, però després es torna més interessant.

    Li recomanaria a les persones a que els agradin les aventures i la intriga, sobretot a la gent que li agradi llegir perquè és llarguet.

    ResponElimina