dimecres, 26 de setembre del 2012

La meravellosa història de Henry Sugar

 Roald Dahl

Si poguéssiu veure-hi amb els ulls clucs... ¿ho aprofitaríeu per fer el bé o ho utilitzaríeu en benefici propi? Això és el que Henry ha de decidir a "La meravellosa història de Henry Sugar", un dels set contes aplegats en aquest volum. A més, un nen que salva una tortuga gegant; un home que recull un autostopista molt especial i un camperol afortunat que troba un tesor fabulós són, entre altres, els personatges d'aquesta obra plena d'enginy.

2 comentaris:

  1. Aquest llibre té diferents històries. Jo m'he llegit "El nen que parlava amb els animals", aquesta història tracta sobre un mariner que va a caçar una tortuga i la volien cuinar per dinar, un nen es va indignar perquè no volia que matessin a la tortuga, van decidir deixar anar la tortuga, però el nen va marxar amb la tortuga i no va tornar mai més.
    Aquest llibre li poso un tres perquè no m'ha agradat perquè crec que no és de la nostra edat.

    ResponElimina
  2. A m'hi aquest llibre no m'ha agradat gaire, tot i que alguna història està prou bé. És pesat de llegir però té la lletra molt gran i per tant no tardes gaire a llegir-te'l. Li recomanaria a la gent que li agradin els llibres d'aventures i de ciència-ficció.
    Una nota de l'1 al 10: Un 6.

    ResponElimina