dilluns, 24 de setembre del 2012

La porta dels tres panys

  Niko és un noi de 14 anys que un bon matí tria un altre camí per anar a l'institut i troba una casa que no havia vist mai. Atret pel misteri, hi entra i es trobarà immers en un univers extrany. Dins del món quàntic passen coses sorprenents: un univers es crea del no-res, un taller de rellotgeria ofereix viatges a la velocitat de la llum i un gat apareix i desapareix alhora. El que en Niko no sap és que té una missió important; per sort l'ajudaran uns nous amics que acaba de fer en aquest curiós món.

3 comentaris:

  1. El llibre la porta dels tres panys:
    En Niko,va veure un enigma al sostre(¡si vols que passin coses diferents , deixa de fer sempre el mateix!)Hi ha partir de l'enigma deixa de fer al mateix i viu aventures.
    No m'ha agradat gaire perquè parla de física quàntica i avorreix aquest tema.De nota li poso un 3 perquè és aburrit.

    ResponElimina
  2. La porta dels tres panys

    Un nen que es diu Niko entra en un món quàntic on tot esta relacionat amb la física quàntica i on els éssers que hi habiten són bastant diferents a els de la Terra. Allà hi viurà grans aventures i entendrà molt més el món de la física quàntica.

    El llibre m'ha agradat molt ja que física quàntica és un tema que tromo molt interesant i per a mi desconegut. Llegint el llibre he après moltes coses que no sabia i que he trobat molt interesants. Una cosa que m'ha agradat molt és que al final del llibre explica, una mica detallat, tots els termes quàntics que anaven sortint al llarg del llibre i que alguns no entenia massa bé.

    Recomanaria aquest llibre a la gent que li agradi llegir llibres d'aventura i a la física quàntica ja que s'aprèn força.

    Nota: 9

    ResponElimina
  3. Arnau Solà ha dit:

    En Niko és un noi normal i corrent, amb una vida molt normal i corrent fins que un dia se li apareix una frase a l’habitació, i aquest comença a fer coses que normalment no fa. Això el portarà a entrar a l’univers quàntic, on descobrirà que la física és tota una aventura.

    Em vaig interessar per aquest llibre perquè parlava de física. Però a més a més té una trama que enganxa força, i tot i que la trama sembli per nens, el llibre
    conté varis conceptes de física un xic complexos. Els personatges són força
    infantils. La part que em va interessar més va ser el petit diccionari del final del
    llibre que m’ha permès aclarar molts dels conceptes físics que surten al llibre.

    Nota: 8

    ResponElimina