dilluns, 24 de setembre del 2012

Les veus de la Roca Roja

  Una excursió a una cala paradisíaca pot convertir-se en el pitjor dels malsons. Dos nois s'hi veuran atrapats, sense escapatòria possible. Un cop allà, el paradís es transformarà en un malson terrorífic. Un malson on hi ha de tot: delinqüents, obsessions, cases abandonades, històries tèrboles i, fins i tot, personatges històrics. Enmig de tot plegat i com a testimoni, el mar i les seves veus.

2 comentaris:

  1. Aquesta història tracta de 2 nois que van a aquesta cala i es troben per mala sort uns narcotraficants amb bastanta droga.Un d'els nois explica una llegenda al seu amic d'una dona que el final es veritat.

    L'argument és complex i interessant,la història és curta i trepidant:hi ha molta acció,el recomano a la gent que li agrada les novel·les d'aventura i políciaca

    Nota:7'75

    ResponElimina
  2. Les veus de la roca roja és un llibre que tracta sobre dos excursionistes que van a passar un cap de setmana en una cala paradisíaca. Allà troben uns narcotraficants amagant droga, i hauran de fer el possible per sortir de aquella cala sense que els vegin.
    És un llibre d'aventures on hi apareixen dos històries diferents en dos temps diferents, que passen al mateix lloc i que al final les històries s'acaben trobant.
    El llibre té bastant diàleg, i per tant es llegeix ràpidament.
    El llibre no està malament, tot i que no és el tipus d'història que m'agrada.

    Nota: 6'5

    ResponElimina