dijous, 27 de setembre del 2012

Màgia d'una nit d'estiu

 Maite Carranza

Marina, una estudiant desastrosa enamorada del nòvio de la seva germana, es veu obligada a suplantar-la i fer-los creure a tots que és Àngela. Qui podria en un sol dia créixer dos anys, deu centímetres, dues talles de sostenidors, trenta punts de coeficient intel · lectual i, a més, canviar el color dels ulls i els cabells?
La nova Àngela una mica desastrosa, vola a Dublín per fer-se passar per una estudiant modèlica d'anglès, però en el camí es troba amb CC, un friki desesperat per connectar-se a la xarxa que interfereix contínuament en els seus laplanes, fins que els dos cauen víctimes de les intrigues que la fada Lilian, una enigmàtica criatura dels boscos irlandesos que oculta un secret.
Durant el seu curt periple estiuenc, Marina i CC viuran unes situacions enrevessades i error rere error, s'embarcaran en una boig aventura entre mons paral·lels mai imaginats. En companyia de la perversa Antaviana i l'odiosa Queralt, s'endinsaran en els pujols màgics, quedaran atrapats a les xarxes de la cort dels Tuatha Danann i s'hauran d'enfrontar als monarques, Finvana i Oonagh, gelosos, venjatius i presumptuosos.
Humor, amor i fantasia en aquesta comèdia d'embolics en la qual ningú és el que sembla i en la qual, finalment, tots acaben descobrint la seva veritable raó de ser. La màgia d'una nit d'estiu pot canviar la vida de qualsevol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada