dijous, 20 de setembre del 2012

Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme

 Georgia Byng

"La Molly Moon es va mirar les cames. Les tenia totes rosades i plenes de taques. No era per culpa de l'aigua de la banyera, que tenien aquell aspecte de mortadel·la: eren sempre d'aquell color. A més, les tenia molt seques. Potser algun dia, com l'aneguet lleig que es transforma en cigne, aquelles dues canyes tortes es convertirien en les cames més maques del món. Què més voldria!
La Molly es va tirar enrere fins que els rínxols castanys i les orelles li van desaparèixer sota l'aigua. Va fixar els ulls en el tub fluorescent que brillava sobre d'ella, en la pintura groga de la paret, tota escrostonada i plena de brutícia de les mosques, i en la taca d'humitat del sostre, que criava uns fongs raríssims. Com que tenia les orelles plenes d'aigua, els sorolls de fora li arribaven esmorteïts, llunyans."
Un llibre d'aventures trepidants en les quals l'afecte i l'amistat hi juguen un paper determinant. Un llibre per als amants dels poders màgics i els trucs de la imaginació.

6 comentaris:

  1. La Molly Moon és una noia d'un aspecte físic molt particular, cosa que a l'orfenat, això ja que sols tingui un sol amic en Roky.Un dia la Molly va a la bibliotecai veu que un home enomenat Professor Nockman, que esta buscant un llibre d'hipnotismme, la Molly sense cap mena de dubtees posa a buscar-lo fins queel troba. Aquella mateixa setmana, en Roky és adoptat per una família americana. Ella se sent tan sola que gràcies al concurs de talents del poble, aconsegueix suficients diners per poder anar a busca d'en Roky, però hi ha un problema, el professor Nockman segueix a la Mollypel llibre d'hipnotisme.Però al cap d'uns dies la Molly li ha sorgit un problema, la seva goseta Petula ha desaparegut, i en professor Nockman sevol beneficiar...
    A mi, la veritat és que m'ha agradat moltíssim perquè es d'avantures, però per la fama, i no m'ha agradat per perquè es fa una mica llarg. Aquest llibre jo el recomanaria per les persones, que els agraden molt les aventures i la màgia.
    Jo li posseria un 9.

    ResponElimina
  2. La Molly Moon era molt lletja i tothom se'n reia d'ella perquè era molt marginada quan tothom es van cansar de ficar-se amb ella ja no es van ficar quan es ficaven amb ella ho passava molt malament però quan no l'insulataven ho passava bé era bona nena amb las persones peró es ficaven amb ella perquè era lletja era marginada perquè la insultaven peró avia persones com la l'insulatven tant es volía cambia de cole la professero ploraba de ganes que sanaba pero li deia que no marxes perqué marxes però al final esquera aquell cole i ningú es fica mes amb ella. Jo de nota el llibre li ficó un :Perque es interesant pero lo que passa que es molt llarg pero si fos normal li ficaria un 10.Es un llibre que tenganxa i ja no elpots deixar.Es molt dibertit perque et va esplican historias. A la gent que es molt nerviósa perque com es molt divertit estaria quiets

    ResponElimina
  3. La Molly Moon és una nena que viu en un orfenat, però allà no la tracten gaire bé, un dia, descobreix un llibre d'hipnotisme i la seva vida li canvia radicalment.
    No m'ha agradat gaire quan et penses que es ella la hipnotitzadora, però llavors la història es gira i no es ella la única que sap hipnotitzar. M'ha agradat perquè descobreix molts secrets i el llibre es molt emocionant.
    Hi han personatges que son divertits, i n'hi han que no ho son tant.
    La lectura es fàcil i el llibre no es molt gruixut, es llegeix facilment.
    Li recomanaria a persones que els i agradessin les aventures i una mica la màgia.

    ResponElimina
  4. Molly Moon és una noia òrfena que desitja marxar de l'orfenat, fins que un dia en una biblioteca descobreix un misteriós llibre.
    La lectura, encara que hi hagi més descripcions que diàlegs es fa ràpida, tot i ser un llibre molt gruixut.
    Els personatges són molt divertits (quasi tots), i intrigants, perfecte per a la lectura.
    Jo recomanaria el llibre a gent molt desperta que els agradin molt les aventures.
    M'ha agradat molt, és un llibre d'aventures i li posaria un 8.

    ResponElimina
  5. És un llibre molt entretingut, tot i que al principi es fa avorrit. Els personatges tenen la nostre edat, així que és més fàcil entendre'ls. El llibre té una lectura fàcil, però és massa llarg. La escriptora sap definir i expressar tot el que escriu. Ho explica tot amb molts detalls. El recomano a les persones que els hi agradi llegir i les històries d'aventures. De l'1 al 10 li posaria un 8'5.

    ResponElimina
  6. A partir del personatge central, Molly Moon, una nena que viu en un orfenat miserable i trist i la vida canvia el dia que troba a la biblioteca del poble un manual d'hipnotisme. A partir d'aquí pasen un munt d'aventures.

    ResponElimina