dimarts, 25 de setembre del 2012

Només Flanagan

  Andreu Martín / Jaume Ribera
Flanagan ha comès un error: enfrontat-se al Mateo Mas, company de classe, rebel sense causa coneguda, delinqüent precoç i ferotge decidit a cremar la seva vida com més aviat millor. El Flanagan sap que té les de perdre. Els companys de classe frisen d'emoció imaginant la propera baralla. Però, al mateix temps, no pot evitar sentir-se intrigat per les raons del comportament suïcida del Mateu.

1 comentari:

  1. Flanagan es un nen de 14 anys que viu a Barcelona i va de detectiu privat, peró en la seva no només hi han els misteris. Es diu Nines, és una nena rica i molt guapa per ell, li agrada des de que eren petits peró en aquest llibre en Flanagan te un cas molt especial, en Mateu mas el "maton" del insti i novio de l Eva la qual en Flanagan coneixara mes tard,el Mateu si ha ficat en un bon embolic...

    Valoracio personal:

    A mi el llibre m'ha agradat molt per què me rigut molt i hi ha molts misteris dins d`un, els personatges son molts, la majoria tenen algu en comú, pero el que trobo una mica estrany es que cada 2 per 3 tinguin de anar a la villa olimpica (Barcelona)

    Recomenacions

    Li recomanu a la gent que li agrada les aventures, el misteri i l amor, especialment a ala gent d'entre 10-14 anys

    ResponElimina