dijous, 20 de setembre del 2012

Quan un toca el dos

 



La Madde té tretze anys quan els seus pares decideixen separar-se i el pare se'n va a viure en una altra casa. La Madde i el seu germà no entenen el perquè d''aquesta separació i es rebel-len cadascú al seva manera. Però la Madde a poc a poc entén la realitat del que ha passat, al mateix temps que comença a experimentar el que és l' amor i l'allunyament.

3 comentaris:

  1. Quan un toca el dos:
    Aquest llibre parla d'una família molt unida fins que un dia, el pare i la mare es decideixen divorciar, la Madde no ho entén. A l'institut, coneix en Johan de qui s'enamoren i decideixen ser més que amics. La mare explica a la Madde que el seu pare té un altre dona, la Siv. La ella no s'ho pot creure. Quan es veuen amb el pare, no pot mirar-lo com abans, és un pare diferent. Ell porta els nens de vacances. La Madde coneix en Nail a la platja i parlen però ella ja té xicot. A casa, la Madde troba una carta, és d'en Johann. Diu que no vol seguir endavant, necessita temps. La Siv, parla amb la Madde i li explica que ella també va tenir problemes i que mai es pot perdre l'esperança.
    Aquest llibre va dirigit a totes aquelles persones amb ganes de viure la vida, de seguir endavant.
    No m'ha agradat gaire la relació entre el pare i la Madde.
    Ha estat un llibre molt interessant, m'ha agaradat molt el final.
    NOTA: 9

    ResponElimina
  2. -QUAN UN TOCA EL DOS-
    És d'una nena anomenada,Madde, que els seus pares es separen. Ella, al principi, ho troba una catàstrofe molt gran, però s'enamora d'un nen anomenat Johan.
    En Johan i la Madde acaben estan junts. En Johan li explica que els seus pares estan separats. La Madde, després de que en Johan li expliqués, ja no ho troba tan greu.
    Durant l'estiu la Madde va passar uns quants dies a casa de la seva àvia, la seva mare i el seu germà, l'Stffe i també el va passar a Talbers amb el seu pare i la Siv, la seva novia.

    Aquest llibre es àgil de llegir perquè té bastant diàleg. Al començament del llibre et fa un salt enrere per explicar-te com va anar tot, del fet de perquè es divorcien.
    El protagonista, que es la Madde, s'identifica molt fàcilment, i els personatges estan molt ben explicats.
    El tema, és un tema que molta gent a viscut, em sembla interessant perquè cadascú el viu d'un punt de vista diferent, o s'ho prenen millor o pitjor...
    Aquest llibre li recomanaria a les persones que els agradin les novel·les realistes, juvenils i potser també a els persones que s'hagin trobat en aquesta situació.
    NOTA:9'5

    ResponElimina
  3. És un llibre que parla d'un família on el pare i la mare decideixen divorciar-śe, la Madde no ho pot entendre, mica en mica passen els diesi coneix un noi, en Johan. Quan arriba l'estiu en Johan li envia una carta a la Madde. La Madde al llarg de la història va madurant i acceptant la realitat de les conseqüències.
    M'ha agradat molt perquè per començar no és una història massa complexa i s'entén molt bé tot el que hi passa. El seu argument és molt interessant, és una situació que li pot passar a algú un dia normal. És una lectura amb força diàleg i ràpida de llegir. Tots els personatges estan molt bé, en especial la Madde, la protagonista té un paper molt interessant. Em va agradar molt perquè en el meu cas, és una experiència que he viscut i m'ha agradat poder llegir un llibre així.
    La meva nota és: 9'5

    ResponElimina