dijous, 20 de setembre del 2012

Quantic love

La Liala és una noia sevillana que va a treballar al CERN durant l’estiu com a cambrera per guanyar diners per la universitat. Allà coneix a l’Angie, la seva companya d’habitació, els seus amics. Al dia següent, quan va a la cafeteria, coneix a un noi molt guapo, l’Alessio i s’enamora d’ell. Això no suposarà un problema fins que un dia, durant una visita guiada al CERN coneix a en Brian i se n’enamora també. Llavors els problemes comencen per ella ja que haurà de triar entre quin dels dos es queda. Durant l’estiu va tenint cites amb un i l’altre fins que, finalment, durant una festa, s’adona que l’Alessio no és el noi que ella estima, sinó en Brian. L’endemà la Laila parla amb l’Angie i li explica que està enamorada d’en Brian i l’Angie li diu que en Brian pensava anar-se’n al Japó i que mentre estiguin al llac ha de deixar les coses clares amb l’Alessio i declarar el seu amor a en Brian. 

3 comentaris:

  1. Quàntic Love

    Aquest llibre tracta d'una noia que s'en va a un laboratori de ciència que té molt renom anomenat CERNA. La Laila hi va a treballar durant l'estiu de cambrera. Allà fa amics i té una història d'amor molt intensa entre dos nois, l'Alessio i el Brian.

    Es una història força complexa força complexa, els successos passen molt ràpid. Hi ha alguns termes científics, que no s'entenen del tot, però en general està força bé. Gairebé tota l'estona parlen els personatges. Hi ha força personatges i al principi et lies una mica, però al final t'hi acostumes. La protagonista és una adolescent de 17 anys que li succeeixen coses que li poden passar a tothom i això fa que un s'hi identifiqui. El tema és molt interessant, sobre tot per als adolescents, ja que tracta temes que ens poden passar a nosaltres també.

    A mi aquest llibre m'ha encantat. És d'aquells llibres que al principi potser t'avorreixes una mica, però al final t'hi enganxes i no pots parar de llegir. La història d'amor que hi ha pot semblar una mica surrealista o poc creïble, però a mi m'ha semblat apassionant, m'he ficat molt dins aquest llibre i l'he pogut disfrutar al 100%. Jo hem sento molt identificada amb la Laila (la protagonista) perquè és tímida i intel·ligent.

    Jo el recomanaria a totes aquelles persones a qui els agradin les històries d'amor i, bé, també la ciència, ja que hi ha força termes i explicacions sobre el tema

    De nota li poso un 9,75

    ResponElimina
  2. Marina Triguero Vilardebó11 de juny del 2013, a les 10:28


    Quantic Love

    La Laila es una noia sevillana de 18 anys, que a l'estiu abans d'anar a la universitat va a treballar de cambrera al CERN que es una organització europea per a la recerca nuclear.

    Allà coneix a dos nois el Brian i l'Alessio, durant un temps deixa plantat a en Brian per anar amb l'Alessio però en realitat esta enamorada d'en Brian.

    També coneix a una noia que es la seva companya d'habitació que es diu Angie i es molt guapa.

    La Laila, en Brian, l'Angie i 4 persones mes un dia decideixen anar d'acampada a un llac, cuan la Laila li diu a l'Angie que esta enamorada d'en Brian, l'Angie li diu que en Brian esta pensant en anar-se'n al Japó i que aquell dia en el llac ella (la Laila) li te que confesar tot al Brian.

    OPINIÓ PERSONAL

    La meva opinió es que aquest llibre es molt maco i interessant per que t'ensenya que la ciència també pot ser romàntica.

    NOTA

    10

    ResponElimina
  3. Una noia que es diu Laila, viu a Sevilla però va a Suïssa per trobar feins i guanyar diners. El seu pare només vol que la seva filla treballi i es deixi de nois però allà la Laila coneix a l'Alessio i sent alguna cosa per ell. L'Alessio té una amiga que es diu Angie i la Laila creu que li agrada l'Alessio però a ell li agrada la L'aila

    Aquest llibre és romàntic, les primeres pàgines no t'anganxes molt però després ja t'anganxes més.

    Nota: 7

    ResponElimina