dimecres, 26 de setembre del 2012

L'esfera maragda

Una misteriosa esfera maragda amb un inquietant missatge de socors arriba a mans de la Judit. Aquest fet posa en marxa un encadenament d'esdeveniments que emboliquen tant la Judit, com el Sergi, la Berta, l'Eduard i l'Arseni. De sobte, s'han de traslladar a la Dimensió del Bosc Humit amb una missió: salvar el guardià Edgro de les males arts d'en Trom, l'enviat del Senyor de les Tenebres. La comesa, però, no resulta gens fàcil. La novel.la es desenvolupa amb un ritme trepidant, que no decau mai, hereva de les millors novel·les del gènere d'aventures i ancorda també dins del gènere de la ciència-ficció.

2 comentaris:

  1. La Judit i en Sergi són orfes. Un dia la Judit es troba una esfera sota el lli i li va aparèixer un tatuatge al braç. A partir d'aquí ells dos amb l'Eduard, la Berta i l'Arsení comencen a viure unes increïbles aventures.
    El que no m'ha agradat del llibre és que al principi és avorrit i no té il·lustracions. Però d'altre banda, m'ha agradat perquè és emocionant i viuen moltes aventures.
    Jo el recomanaria a la gent que els agraden els llibres de ciència-ficció i/o aventures.
    Li poso una nota de 7

    ResponElimina
  2. La Judit i el Sergi viuen sols a un piset. Un dia la Judit es troba una esfera sota del seu llit i a demés acompanyat d'un tatuatge.
    Els seus amics, L'Eduart i la Berta els ajuden a buscar la solució, acompanyat de l'Arseni. Tots junts viuen moltes aventures en una altra dimensió.

    El que no m'ha agradat és que com tots els llibres el principi és avorrit, ja que et presenten tots els personatges i les seves vides diàries...Per de mica en mica el llibre es va fent interessant.

    La nota li posaria un: 8

    ResponElimina