dimarts, 25 de setembre del 2012

Vosaltres mateixos

 Un reality show. Una illa de l'indic. Tres noies i tres nois busquen fama i diners. Un esdeveniment no previst al guió els posarà entre l'espasa i la paret i els convertirà en moneda de canvi. El premi ara és no morir

5 comentaris:


  1. El llibre "Vosaltres Mateixos" tracta de tres nois i tres noies que han estat enviades a una illa per un programa de la televisió francesa, i han d'anar fent proves per guanyar 10.000€. Més endavant són capturats per una tribu rebel d'aquella illa (els yankoguesos) i els deixaran marxar a canvi de que el govern francès alliberi uns presos d'aquella illa.
    M`ha agradat molt el llibre perquè m'agrada aquest tipus d'aventures. En cap moment m'he avorrit i m'ho he passat molt bé llegint. No hi ha gairebé res que no m'hagi agradat.
    Recomano aquest llibre a tota la gent, li pot agradar a tothom.
    De nota hi poso un 9,5!

    ResponElimina
  2. En un reality show a l'illa de Sondali, 6 nois lluiten per mantenir el seu equip unit. Hauran de passar diferents proves, per guanyar 10.000 €. En una d'aquestes proves són segrestats per un grup rebel, que lluita contra la dictadura del seu país. Aquest grup només deixarà marxar els joves si unes persones són alliberades de la presó.

    Aquest llibre m'ha agradat bastant, perquè es molt interessant i és del tipus d'aventures que m'agraden. Aquest llibre és àgil de llegir i els personatges són molt diversos (sobretot en Charles). L'illa on passa l'aventura està molt ben descrita i és fàcil d'imaginar. Aquest llibre l'he trobat molt entretingut, i el final m'ha sorprès molt.

    El recomano a la gent que li agradin els llibres d'aventures i intriga, tot i que li pot agradar a tothom.

    Nota: 8

    ResponElimina
  3. El llibre "vosaltres mateixos" va de tres nois i tres noies que estan en una illa per fer un reality show d'una televisió francesa.
    Els concursants opten a un premi de 10.000 euros però han de realitzar una serie de proves
    Al cap d'uns dies els concursants són capturats per una tribu rebel i no els deixaran marxar fins que el govern francès alliberi uns presos de la tribu rebel.
    L'argument s'enten el ritme és bastant àgil tot i que a vegades se't fa una mica feixuc.
    L'espai està molt ben caracteritzat(la illa te l'imaginas ràpidament perquè els arbres el paisatge està molt ben explicat) t'ho imaginas ràpidament, igual que els personatges.
    Hi ha agut un personatge que m'ha agradat molt en Charlies perque és de una família molt cristiana i al final et surpren moltíssim.
    El recomanaria a tota la gent que li agradi llegir i que li agradi l'intriga.
    De nota li posaria un 9

    ResponElimina
  4. Són 6 nois ( 3 nois: en Charles, en Michaël, en Samir i 3 noies: L'Aphrodite, la Vanessa i la Bernadette) que participen en un concurs de televisió on han de sobreviure en una illa deserta i anar superant proves. Però en una prova de manera inesperada els segresten uns soldats Yonkongesos i demanen un rescat.

    El llibre no és gaire complexe, s'entén molt bé la història, la història és apassionant i l'argument és bastant clàssic. La història no és ni molt àgil ni molt lenta, té bastant acció i té molts pocs salts enrere, té bastants personatges i tots són creïbles, igual que l'espai, que esta molt ben descrit perquè et pots imaginar clarament l'illa. El tema del llibre és d'aventures i acció però també parla una mica de l'amistat i de l'amor. Per tant aquesta novel·la m'ha agradat molt i li recomanaria a tothom perquè és interessant per tots els gustos i la meva nota es de entre un nou o un deu.

    ResponElimina
  5. A quest llibre va de 6 adolescents; 3 nois, en Mickaël, en Charles i en Samir, i 3 noies, la Bernadette, la Vanessa i l'Aphrodite, que son escollits per participar en un “reality show”, on se suposa que han de competir contra altres grups i passar proves en una illa deserta. Quan menys s'ho esperen, anant d'expedició per complir una de les proves, son segrestats pels soldats Yonkongesos (que tenien una base militar a l'illa) en una cova de la illa.

    El llibre és bastant fàcil d'entendre, és intrigant i fa que no puguis parar de llegir. Els personatges son molt característics, sobretot la Bernadette i la Vanessa, que tenen discussions amoroses. L'espai succeïx en un espai tropical i exòtic, crec que està molt ben trobat. A vegades es fa una mica lent de llegir però no per gaire estona.
    El recomano als adolescents i joves que els hi agradi la acció i les aventures i sobretot si tens ganes de passar una bona estona llegint.

    Aquest llibre m'ha agradat molt per això li poso un: 9,5 / 10

    ResponElimina