dimarts, 16 d’octubre del 2012

Ales de foc

 Laura Gallego

La reina Marla, amb només disset anys, és la sobirana d'una nació esplendorosa.
Ahriel, un àngel femení, és al seu costat des que va néixer, amb la missió de guiar-la i protegir-la, i de mantenir l'equilibri al regne dels humans.
Però quan descobreix una conspiració per iniciar una guerra sagnant, Ahriel és traïda i tancada, amb les ales inutilitzades, a l'espantosa presó de Gòrlian, un món primitiu, salvatge i brutal, d'on ningú ha aconseguit escapar-se mai.
Ahriel haurà d'aprendre no només a sobreviure a Gòrlian, sinó també a veure les coses des del punt de vista humà... arran de terra.

2 comentaris:

  1. Ales de foc és una novel•la de fantasia que, com és habitual en l’escriptora Laura Gallego els personatges principals són àngels, i barreja ficció amb amor, històries impossibles i malediccions del cel.
    A mi personalment és dels llibres de Laura que menys m’ha agradat; comparat amb la trilogia de “Memorias de Indhun” no hi ha color. De nota li posaria un 7, i el recomano als apassionats lectors de fantasia.

    ResponElimina
  2. A mi aquest llibre no m'ha agradat gaire. És una mica infantil, tot i que parla de coses molt interessants com la compassió o el perquè la gent fa certes coses. El recomano a gent mes petita de 13-14 anys que els hi agradi llegir novel·les de fantasia i aventura.
    De nota li posaria un 7.

    ResponElimina