dimecres, 31 d’octubre del 2012

E-dén

 Mikaël  Ollivier

Goran no tenía que haberse cruzado nunca en la vida de Mélanie.Però cuando una chicacae en coma profundo, con una jeringulla al lado,se encarga la investigación el padre del adolescente; el mejor agente de la Oficina  de Estupefacientes.

2 comentaris:

  1. Aquesta novel·la tracta sobre dos joves enamorats distanciats per una nova droga.
    Aquesta droga és virtual i porta a l'estat de coma, però mentalment porta a les persones a un món meravellós anomenat E-dén.

    M'ha agradat perquè és una novel·la que tracta de drogues i sentiments i perquè està molt ben redactada i d'una manera entenedora que fa que et situïs al lloc dels fets i s'hi expliquen un munt de detalls que fa que tingui un sentit especial, el llibre.

    Recomanaria aquest llibre a qui li agradi els temes de drogues i mons virtuals.
    També a la gent que li agradi la ciència ficció, ja que es situa a l'any 2050 i hi han vàries coses irreals.

    De nota jo li posaria un 9,5 .

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta de drogues; Serge, agent de lluita contra els estupefaents, molt entregat al seu treball, no dedica el temps suficient al seu fill Goran; un adolescent que s'enamora de la filla d'un important polític, Mel, que està en coma a causa d'una nova droga.
    Aquesta droga et transporta a un món fantàstic on tot és meravellós, però si la prens més d'un cop en 12 hores, et deixa en coma. Goran,aconsegueix aquesta nova droga per conèixer a Mel en aquest món no real, però queda en coma.
    A partir d'aquí, Serge i el millor amic de Goran fan tot el possible per salvar-lo a ell i a tots els que es troben en el mateix estat.

    É-den és un llibre ràpid de llegir ja que enganxa molt i no es fa pesat ni és difícil d'entendre.
    M'ha agradat perquè parla de coses molt reals; l'amor, l'amistat, les relacions entre pare i fill... però ho barreja amb coses fantàstiques; un món on tot és perfecte.
    Els personatges són molt creïbles. A mi m'ha agradat molt el d'en Serge, que sap adonar-se dels seus errors i fa tot el possible per rectificar-los.
    De nota li posaria un 9.

    ResponElimina