dimecres, 10 d’octubre del 2012

El cas de la professora desapareguda

Joachim Friederich

La professora de Naturals es comporta d’una manera estranya darrerament. Almenys, això és el que pensa el Fred. És clar que el Fred... sent una cosa especial per ella, una cosa que no s’atreveix a confessar als seus millors amics, la colla de Charly & Company, una autèntica agència de detectius.

1 comentari:

  1. Aquest llibre va d'una professora de Naturals la Sra.Sulet-Stratmann en Fred en Fred la veu que està molt estranya:es vesteix diferent amb vestits,es compre un cotxa nou i el dia següent va al col·legi amb bicicleta,es clar que ell sent alguna cosa per ella, que no ho vol dir al grup de detectiu que es diu Charly & Company.En sortir del col·legi es troba un gos i el segueix però la seva mare no li deixa quedar-se'l i al final diu a Charly & Company si se'l poden quedar però a ells tampoc els van deixar.Però,en Charly va pensar que els seus avis tenien un hort i que estaven de vacances, llavors el van portar allà i cada dia anirien.
    Al cap d'un dia en Fred va haver de dir a Charly &Company que sentia alguna cosa per la profe.
    I ell els va explicar com d'estranya estava la mestra;van anar a investigar-ho i van veure que anava amb un noi i van pensar que sortien.Casualment feia uns dies que havien atracat un banc 3 persones i ella portava una perruca. Van anar a investigar més i van seguir a la profe i el senyor que se'n anaven a una casa d'un altre poble...
    Ami m'ha agradat bastant aquest llibre perquè és d'aventura.
    Aquet llibre els recomano els que li agrdi les aventures.
    Li posu un 8.

    ResponElimina