dilluns, 15 d’octubre del 2012

El dia més feliç

 Josep Gòrriz

L'Alba té quinze anys i viu il·lusionada el primer amor. El Xavi és el noi deu; amb ell no ha de pensar ni fer res, perquè s'ocupa de tot... Però el Xavi la deixa al cap de vuitanta-set dies. L'Alba s'enfonsa; què ha fallat? Com suportarà l'infern de casa seva?... Què li passarà?...Gràcies a l'Agnès, coneix una colla més grans i amb ells descobreix que li agada fer coses i sentir-se útil. paral-lelament, intenta comprendre el desamor dels seus pares.
 Inesperadament el Xavi torna

4 comentaris:

  1. L'Alba té 15 anys,coneix el Xavi, el noi que la fa somiar, qui ho planifica tot. L'Alba és enfonsada en l'infern de casa seva. Però gràcies a l'Agnès coneix una colla d'amics, els quals la fan sentir-se útil, i amb qui més endavant les coses milloraran. Recomano aquest llibre a totes les edats, i la meva puntuació es un 9. M'agrada perquè presenta molt bé les primeres relacions.

    ResponElimina
  2. Aquest és un llibre que tracta sobre l'Alba, una noia que està molt enamorada d'un noi, en Xavi. Aquesta noia només pensa en ell, i ho dóna tot per ell. L'únic que vol és ser feliç al seu costat, creu que és l'amor de la seva vida i que ell és sincer amb ella. Al llarg del llibre es van veient els problemes pels qual passa aquesta parella, les aventures que viuen, les seves discussions, etc. M'ha agradat força aquest llibre ja que et fa pensar sobre coses de la vida, com per exemple la relació amb els teus pares i la relació amb els teus amics. A part d'això, la protagonista expressa molt bé els seus sentiments, és força realista i t'ajuda a entendre la seva visió de certes coses.
    Jo recomanaria aquest llibre a la gent que li agrada llegir llibres realistes.
    Li poso un 8 ja que trobo que el llibre és força bo.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. L'Alba surt amb el Xavi, pero després de 3 mesos la deixa.
    L'Alba pensa que se li acaba el món, per què per ella el Xavi ho era tot. Ademés a casa ho esta passant malament, la seva mare està més insoportable que mai. Però una exnovia del xavi,l'Agnès, li diu q no passa res i l¡aconsella que s'en vagi un cap de setmana amb la seva colla. Aquesta colla farà pensar d'una altra manera a l'Alba...

    Aquest llibre m'ha agradat, perquè encara que l'Alba pensa que se li acaba el món quan la deixa el xavi al final es recompon i fa més amics i veu la vida d'una altra manera.

    ResponElimina