dijous, 25 d’octubre del 2012

El zoo d'en Pitus

Sebastià Sorribas

El zoo d'en Pitus és un cant a l'amistat, a la col·laboració, a la fe i a l'entusiamse, a través de l'acció i les aventures d'una colla de nois i noies del barri d'en Pitus, que munten un autèntic zoo -amb tigre i tot!- perquè l'amic malalt es pugui pagar un viatge a Suècia, on un especialista pot guarir-lo.

4 comentaris:

  1. El zoo d'en Pitus tracta d'una història que va passar en un carrer de Barcelona.
    Tracta d'una colla d'amics de diferents edats. Un dia el més petit de la colla(era en Pitus, i només tenia set anys acabats de fer) és va posar molt malat i per curar-se havia d'anar a veure un metge molt famós a Suècia, però el viatge era massa car i els pares d'en Pitus molt pobres.
    Els de la colla ho van intentar tot, però no guanyaven prous diners. Fins que un dia un de la colla va tenir la brillant idea de fer un zoo com el de la ciutat, per guanyar molts diners.
    Però fer el zoo no era bufar i fer ampolles, no, era molt més que això.
    Els va costar molt trobar tots els animal, però ho van aconseguir, amb ajut de tots els nens del barri.
    els pares de tots els nens els va agradar tant que fessin això per el seu amic que els van regalar un ase.
    Un cop acabat el zoo van guanyar molts diners, el Pitus és va recuperar i sempre van tenir aquell record del zoo d'en PITUS !!!

    A mi m'ha agradat molt i crec que als qui els agradi riure que el llegeixin. Jo de nota li posso un 9'5.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat bastant. Parla de l'amistat. La cosa que m'ha agradat més ha sigut com tots els amics ajudaven al Pitus (el nen de la colla malalt) recaudan diners per curar-lo a la clínica de Suècia i el que menys,no ho sabria dir. A aquest llibre li poso un 9!

    ResponElimina
  3. EL ZOO D'EN PITUS

    En Pitus és un nen que viu en un barri de Barcelona .Un dia un doctor li va trobar una malaltia molt greu i que només un doctor molt famós el podia curar, però el problema era que valia molts diners i els seus pares no s'ho podien permetre. Així que els seus amics decideixen fer un zoo perquè amb els diners es poguessin pagar el viatge.
    Tots els nens del barri van col·laborador i va començar a fer tot el que cal per fer el zoo.

    OPINIÓ PERSONAL: Per no és el millor llibre que he llegit però li poso un 6,5.

    Li recomano a tota la gent perquè està ben pensat i li pots treure conclusions molt interessants.


    Guillem M. 1rB

    ResponElimina
  4. Jo aquest llibre el recomano perquè t'ensenya a ajudar a les persones amb problemes. Jo aquest el trobo molt recomanable.

    ResponElimina