dimecres, 10 d’octubre del 2012

Els diamants del senyor F.

Mercè Canela

Potser si aquell dimarts la Clàudia no s'hagués barallat amb l'Andrea i no hagués tornat sola a casa, no hauria trobat aquell moneder a la Rambla. I si no hagués trobat el moneder no hauria conegut mai el senyor F., i no hauria conegut un munt de berenars deliciosos, i un mun d'històries que parlaven d'una amistat que havia superat tots els entrebancs i havia resistit la distància i el pas del temps.

2 comentaris:

  1. El llibre va d'una nena que s'ha barallat amb una amiga seva quan de sobte camí a casa es troba un moneder del senyor.F. El senyor F era un home amb el braç ortopèdic que fa molta por a la Claudia va entregar al moneder del Senyor F , i la convida cada dimarts a berenar a casa seva, mica a mica va perdent la per del senyor F li va explicant la seva vida i les seves històries sobre la guerra l'amistat i l'amor.

    OPINIÓ PERSONAL: És un llibre fàcil de llegir i bastant interessant li fico un 8.

    ResponElimina
  2. Els dimarts del senyor F:
    La Clàudia es barall amb la seva amiga Andrea. Un dimarts tornant de l'escola es va trobar un moneder,el va intentar obrir però no va poder,després de donar-li moltes voltes se'n adona que porta el nom d'un vellet que viu prop de casa,i que té un braç ortopèdic al que ella tenia por quan era petita i que encar li seguia fent una mica.
    La Clàudia li va anar a tornar i va descobrir que era un bon home i ja no li feia tanta por com al principi,
    Quan la Clàudia li torna es posa tant content que la convida a berenar i li explica la seva historia i la d'en Ben,
    un vell amic de l'adolecència.
    Això la farà arribar a la conclusió de fer les paus amb la seva amiga Andrea.
    -M'a agradat molt però bastant llarg,el recomano per que es molt interesant.

    ResponElimina