dimecres, 31 d’octubre del 2012

Els vampirs no creuen en Flanagans

Andreu martin / Jaume Rivera

Vampirs? Au, va! El Flanagan no creu en vampirs. Si més no, quan fa sol i els ocells canten dalt dels arbres. Però... ¿i de nit, sol en un castell en ruines, en una contrada famosa per la seva collita de cadàvers dessagnats? Afegiu a això un seguit de crims desconcertants, un pijo que li vol prendre la nòvia, un besnét de vampirs, un xatero misteriós i un curset accelerat d'esquí i entendreu per què, aquesta vegada, el Flanagan necessitarà molt d'enginy per sortir-se'n. Si és que se'n surt!

1 comentari:

  1. Aquest llibre tracta sobre un grup de joves que decideixen anar a passar el cap d'any en un hotel de muntanya. Escullen un poble que no té gaire fama a causa d'un vampir que sembla ser que voltava per allà. A partir d'aquí s'endinsen en diferents aventures, algunes més complicades que altres però al final trauran a la llum la veritable història d'aquest vampir.
    Aquest llibre no em captivava gaire però poc a poc, cada vegada ho va fer més. És part d'una col·lecció, per tant, introdueix petits incisos d'altres llibres, tot i que sense haver-los llegit pots entendre'l perfectament.
    El recomano a joves que els agradin les histories d'aventures. De nota, jo, l'hi posaria un 8.

    ResponElimina