dijous, 25 d’octubre del 2012

Eragón

Christopher Paolini

La història té lloc en una terra anomenada Alagaësia que és governada pel rei tirà Galbatorix. Eragon és el protagonista, un noi de quinze anys que troba una espècie de safir a les Vertebrades, una indòmita sèrie de muntanyes a prop de Caravahall, mentre està caçant en el bosc. Un noi que viu en una modesta granja amb el seu oncle Garrow, creu que així podrà comprar carn per a poder passar el fred hivern. Però en veritat, la pedra és un ou de drac. Just quan el descobreix, l'ou s'obre, i en neix una dragona, a la qual anomena Saphira.
Cria el drac en secret fins que dos Ra'zac s'introdueixen a la ciutat buscant la pedra blava misteriosa. Eragon i Saphira aconsegueixen evitar el perill amagant-se al bosc, però el seus oncles Garrow i Marian no serà tan afortunat. Els Ra'zac els mataran i destruiran casa seva.

1 comentari:

  1. Eragon és un llibre escrit per Christopher Paollini i tracta sobre un nen que, un dia, caçant per la muntanya es va trobar un ou. Amb el temps va néixer el que hi havia a l'ou: una cria d'un drac. Quan, després d'uns fets, Eragon i el seu drac han de marxar un home els ajuda i li ensenya a utilitzar la màgia.
    Per aquesta última raó el vaig deixar: no m'agraden els llibres on surt màgia pel mig. Encara que, fins aquell moment, m'estava agradant el llibre. De nota li poso un 7.

    ResponElimina