dimarts, 9 d’octubre del 2012

Eva, què fas aquesta nit?

Eva té una amiga, la Wanda, que pateix al·lucinacions, i ella intenta ajudar-la.
La Wanda coneix dos nois pel Messenger i queden per a prendre alguna cosa en un bar. Tots es fan amics i tornen a quedar i van a caminar, parlen... La Wanda té una discussió amb sa mare i se'n va de casa.
L'Eva, el Fèlix i en Kike la buscaran per tot el barri.
Sembla que al Wanda veu l'Enrique Iglesias. Ell està enamorat d'ella i ella l'odia. La tia de l'Eva creu en estes coses; així que la intenta ajudar.

4 comentaris:

  1. El llibre explica la història de l'Eva i la Wanda, una noia amb problemes psicològics. Són dues adolescents que viuen al barri de Gràcia. Com cada dissabte les dues noies surten de festa però aquesta vegada en comptes de sortir amb els seus amics de sempre decideixen quedar amb dos amics que han conegut a través d'una xat i que treballen per la Fundació d'Alliberament de Nans de Jardí (FANJ). Uns quants dies més tard la Wanda desapareix i els tres amics (L'Eva i els dos nois) hauran de trobar-la abans que sigui massa tard.

    Aquest llibre m'ha agradat bastant, ja que tracta sobre un tema molt juvenil i que ens pot passar a tots.

    ResponElimina
  2. L'Eva és una noia de 15 anys que viu al barri de Gràcia.
    Té una amiga que es diu Wanda i amb ella, un dissabte a la nit, queden amb una parella de Noiets que son amics.Els han conegut per un xat de una fundacó que coleboren en l'alliberament de Nans de Jardí. Ells són molt aixerits i es diuen Kike i Fèlix.
    La Wanda, l'amiga, pateix una sèrie de alucinacions i s'ho passa molt malament. Un bon dia mentre patix una alucinació discuteix amb la seva mare i marxa de casa.
    L'eva, quan no la pot localitzar per enlloc comensa a buscar amb el Kike i el Fèlix però no hi ha mai sort. Fins que un dia l'acaven trobant a un lloc que no haguessin pensat mai.

    -M'ha agradat perque està molt ven aconseguit per la societat jove. Simplement és l'ambient on ens movem nosaltres.
    -El recomano a persones que es mouen en entorn juvenil o a la ciutat.


    ResponElimina
  3. El llibre tracta de dues amigues: l'Eva i la Wanda. La Wanda coneix a dos nois d'uns 18 anys per internet i li diu a l'Eva que li sembla per quedar tots quatre. L'Eva decideix quedar i es fan amics tots quatre. Després, un dia la Wanda desapareix de cop i l'Eva,el Fèlix i el Joan ( els dos amics) la busquen i no la troben. Al cap d'uns dies el pare de l'Eva diu que ha estat parlant amb ella perquè la Wanda vol parlar amb la tieta de l'Eva ( la sole), ja que és una mena de psicòloga i creu en fantasies rares de la mateixa manera que li passa a la Wanda. Al final la troben a un bloc de pisos i tots se'n van a dinar a casa del pare de la Wanda.
    M'ha agradat bastant ja que és per adolescents i és una història bastant versemblant. El recomanaria a gent de la meva edat

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina