dimecres, 10 d’octubre del 2012

Fins que no sàpigues tot

  Juan Kruz Igerabide

El pare de l’Esther ha estat detingut com a sospitós d’un desfalc milionari al banc on treballa. La seva mare també és buscada per la policia com a còmplice. En els pitjors dies de la vida de l’Esther, una alumna invident d’un institut d’Euskadi, els amics de classe esdevenen els seus millors aliats per tal de superar el mal tràngol i amb el propòsit de descobrir els culpables del delicte i demostrar la innocència dels progenitors de la nostra heroïna.

4 comentaris:

  1. Berta Fontanet

    Tracta d'una nena cega, que un dia qualsevol, quan la seva mare la desperta, la nena nota que la seva mare està molt tensa. A l'escola tothom la tracta d'una manera diferent que els altres dies, com més amable, ella sospita d'algu, primer pensa que es algu relacionat amb el seu pare, perquè està fora per coses de feina, pero no sap què. A l'hora del pati s'assabenta que el seu pare ha estat acusat de terrorisme.
    Amb l'ajuda dels seus amics, cada cop, es van enterant de més coses, coses noves, coses inesperades.
    M'ha agradat aquest llibre, perquè és una cosa que l'hi pot passar a qualsevol i, sobretot, per la gran ajuda dels seus amics.
    NOTA: 10

    ResponElimina
  2. Carlota Quispe ha dit:

    El pare de l’Esther, una nena cega, ha estat detingut com a sospitós d’un desfalc milionari al banc on treballa. La seva mare també és buscada per la policia com a còmplice. En els pitjors dies de la vida de l’Esther, els amics de classe esdevenen els seus millors aliats per tal de superar el mal tràngol i amb el propòsit de descobrir els culpables del delicte i demostrar la innocència dels pares de la protagonista.
    M'ha agradat força, i el recomano a la gent que li agradi els llibres d'aventures.
    Nota:8

    ResponElimina
  3. Es tracta d'una nena cega que un dia es va despertar con qualsevol dia ,i va notar a la seva mare que tenia la galta mullada i l' Esther ya supusava que havia plura , va anar a l'escola , en classes un nen li va dir un poema que es deia"Fins que no o sàpigas tot " i comença amb una aventura.
    M'agarda massa aquesta historia por que la nena mes que estigui cega sap més cosses que una persona o nen que veu millor i lo més facinat es que la nena se desembolica millor. I los amigs de l'Esther son los milllors
    NOTA;10

    ResponElimina
  4. L'Ester està molt preocupada per la seva mare perquè desde que s'en va anar el seu pare sempre plora a les nits. A l'insitut tothom la tracta molt bé i amb una mica de pena per alguna cosa que ha passat. L'Ester comença a lligar caps i descobreix que el seu pare està a la presó. Com s'ho farà per treure'l d'allà?

    Aquest llibre m'ha agradat perquè és una mica d'aventures i de misteri. Encara que l'Ester és cega, s'espavila i fa coses impresionants i això també m'ha impactat.

    ResponElimina