dijous, 25 d’octubre del 2012

Hortense

 
Malika Ferdjoukh

L'Hortense és una de les germanes Verdelaine, ella creu que ser cinc germanes no és gaire fàcil i comença a escriure les seves vivéncies en el seu diari. L'Hortense es pregunta que serà de gran, i se li acut ser actriu de teatre i decideix fer les proves...
Les germanes Verdelaine, tenen un repartidor d'ultracongelat. És un noi jove, que es diu Merlín. A en Merlín li agrada molt la Bettina, però ella passa perquè quan està amb ell li fa vergonya pel que puguin pensar les seves amigues, quan la Bettina se n'adona que encara que sigui lleig també li agrada ell, però quan li va a confessar en Merlín haurà de donar-li una mala notícia.

2 comentaris:

  1. Aquesta història tracta de cinc germanes que són orfes i viuen en una casa mantinguda per la seva tieta. Aquest llibre tracta sobre la germana Hortense.
    Ella creu que ser cinc germanes no és gaire fàcil i comença a escriure la seva vida en un diari personal. Ja fa temps que es pregunta què seria de gran i comença a pensar-ho...pensa en ser actriu de teatre però com que té pànic escènic haurà de superar unes proves...
    Les germanes al ser bastant pobres compren el menjar en uns congelats, els congelats Nanuk, on hi ha un repartidor que li crida l'atenció a la Bettina, aa ella també li agrada però li costa confessar-ho a les seves amigues ja que elles el troben lleig. Però s'acaba descobrint la veritat.
    Un dia,l'Hortense va conèixer a una noia que quan la va veure per primera vegada no la va veure gaire bé, perquè la Muggette, la nena, tenia leucèmia per això un dia se li va desmaiar a les mans.
    En arribar els dies de nadal va anar a comprar els regals, i al dia següent van fer el sopar de nadal però no va ser gaire agradable perquè la Mugette va haver de córrer cap a l'hospital.

    Opinió:
    Aquest llibre tot i que m'ha agradat costa de seguir perquè cambia de tema constantment, no explica massa bé el final, i m'ha agradat perquè parla d'històries molt diferents.
    Li donc un 8.

    ResponElimina
  2. Carles Cascales ha dit:

    A mi aquest llibre no m'ha agradat gaire se m'ha fet llarg i avorrit, perquè la protagonista es una noia i no he aconseguit introduir-­me en el llibre. Jo crec que aquest llibre li pot interessar més que a ningú a les noies i a la gent que li agradi tenir un diari secret perquè la protagonista en té un i allà explica tot el que li passa i aquest llibre també inclou una historieta d'amor.

    ResponElimina