dijous, 4 d’octubre del 2012

La brúixola daurada

 Philip Pullman

Quan la Lyra rep com a do el misteriós aletiòmere, un estrany objecte semblant a una brúixola, comença un viatge extraordinari que la portarà a les terres gèlides de l'Àrtic, on regnen les bruixes i lluiten els óssos polars. El destí que l'espera tindrà unes conseqüències insospitades.

1 comentari:

  1. La Lyra és una nena que viu en un món on tots els humans van acompanyats de daimonis, uns animals que parlen. La Lyra és òrfena però un dia un dona l'adopta. Al cap d'un temps descobreix que la seva nova mare és la presidenta d'un grup de persones que segresta nens per fer experiments amb els seus daimonis. La Lyra s'escapa i s'ajunta amb un grup de persones per anar a salvar els nens segrestats. Després de salvar els nens descobreix qui són els seus pares i se'n va a buscar els seu pare.

    Nota:9
    M'ha agradat tot perquè és entretingut i divertit però a vegades costa entendre que està passant perquè surten molts personatges i descripcions de cop i el llenguatge és una mica elevat i difícil.

    Recomanació:
    El recomano a la gent que li agradin els llibres d'aventures i que no es preocupi per si el llibre és llarg perquè esta dividit en 3 parts.

    ResponElimina