dimecres, 24 d’octubre del 2012

La filla de la nit

Laura gallego

La tranquil.litat del petit poble francès de Beaufort es veu alterada per un fet que, en principi, sembla que no té cap explicació raonable. El granger Henri Morillon ha trobat morta una de les seves vaques en estranyes circumstàncies: completament dessagnada.
Alguns habitants del poble, com el jove Jerôme, creuen que la mansió Grisard manté una certa relació amb l'esdeveniment. El vell casalot havia estat deshabitat i abandonat durant molts anys, fins que de sobte s'hi instal.la la bella i enigmàtica Isabelle, que torna a la localitat que la va veure nèixer i d'on va fugir temps enrera.

4 comentaris:

  1. Aquest llibre no m'ha agradat gens, només ne llegit 12 pàgines i l'he deixat.
    Segons el que llegit, no l'he entès gaire, va d'una senyora pobra que després es compra una mansió i les dones del poble tenen enveja, la noia de la mansió porta més d'un més sense sortir de la casa i les dones del poble van a la mansió per a veure que passa. Aquí em vaig queda.
    D'aquest llibre no m'ha agradat res, és molt avorrit i no s'explica gaire bé.
    No li recomanaria a ningú, per mi no s'entén res.
    De nota de l'1 al 10 li posaria un 1.

    ResponElimina
  2. Aquesta novel·la trata d'un assesinat que pasa en un poble francès. Un granger es va trobar una de les seves vaques morta en estranyes circumstàncies. Després d'aquest incident va venir l' Isabelle ( antigua recident del poble) del cual tothom sospita.

    No m'agradat aquest llibre per que l'he trobat avorrit, a més a més els llibres de misteri no m'agraden.

    El recomano a tots aquells que els agradi els llibres de misteri, intriga.

    De nota jo li posaria un 5,5.

    ResponElimina
  3. La filla de la nit:
    En un poble que mai i passa res , tot es rutina i arriba una noia que anys
    abans havia estat feta fora per causes personals i, desprès de vint anys a
    tornat i es disposa a viure a un casalot abandonat que no hi té res.La
    senyora es molt extranya, mai surt de casa i no vol que hi vagi ningú a la
    seva casa. De sobte , al poble i comensen a passar coses extranyes, una vaca morta amb una esquitxada de sang...El detectiu de poble buscarà pistes fins a poder resoldre el cas.
    No m'ha agradat ni me l'he acabat, el vocavolari és molt antic, per el que el vaig haver de tancar en una semana. Les celles xafarderes diuen coses que no se les entenen.
    El recomano a la gent que li agraden els llibres de terror i amb un vocavolari molt antic.
    Nota: 1

    ResponElimina
  4. Isabelle és una noia, que, quan era més jove va marxar perseguint en Philippe de Latour, un noi de qui estava enamorada. Ara, quatre anys més tard, torna al poble, i després de la seva arribada, troben una vaca morta, sense n'hi una gota de sang dins el seu cos, un nen és trobat davant la porta de la seva casa a mitjanit, inconscient i patint un trauma, unes senyores afirmen sentir udols al voltant de la casa de la noia, que està aïllada del poble.

    A mi aquest llibre m'ha agradat molt.
    És un llibre d'intriga i misteri.
    El personatge que m'ha agradat més a sigut la Isabella, per la seva força de voluntat, i el senyor gendarme, en Grillet.

    De nota li poso un 9.

    ResponElimina