dimarts, 2 d’octubre del 2012

La tele boja

Aquesta novel·la narra la història d’un grup d’amics, Cara de Mico, Boris, Annabel, que torben per casualitat una televisió abandonada.
Després d’un temps aconsegueixen posar-la en marxa, els amics en veure la programació d’aquesta televisió es queden sorpresos, ja que, la programació de la televisió va amb un dia d’antelació.
El grup d’amics, Boris, Cara de Mico i Annabel, passen junts aventures relacionades amb la televisió molt entretingudes i interessants.

2 comentaris:

  1. En Cara de Mico, Annabel, i un amic seu, tenen una tele vella. L'arreglen, i quan posen les notícies apareixen les del dia següent. D'aquesta manera aconsegueixen resoldre conflictes que passaran l'endemà. I passaran moltes aventures junts.

    M'ha agradat el fet que arreglin conflictes i treballin en equip. No hi ha il·lustracions, i és fàcil de llegir.
    Li recomanaria a nois i noies de 12 anys a qui li agradin els llibres de detectius.

    Nota:9

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta de 3 amics que es troben una televisió vella i decideixen agafar-la i la porten cap a casa i l'arreglen però resulta que aquesta tele no es com totes les demés,el fet de que la tele no sigui igual que les demés es que amb aquesta tele pots veure les notícies que passaran el dia següent. Tindran que treballar amb equip per en-sortir-se de les tragèdies que aniran passant.

    M'ha agradat el llibre perquè treballen en equip i li recomano aquest llibre a que li agrada treballar col·lectivament.

    Nota:8,5

    Marc Bermudo.

    ResponElimina