dimecres, 17 d’octubre del 2012

Leandre, el nen horrible

Anna Manso

De debò és lleig o és horrible el Leandre? Potser sí, potser no. El que és segur és que s'enamora d'una nena de la classe i es fan molt amics. I plegats s'ho passen bomba fent de perruquers, investigant qui pispa el diari de la mare i fent de models fotogràfics...

2 comentaris:

  1. Leandre és un nen molt lleig, que viu amb els seus pares i la seva àvia, en un petit bolc de pisos. S'enamora d'una nena nova de la classe, la Cordèlia, i es fan molt amics. Plegats s'ho passen molt bé fent de models fotogràfics, amb l'ajuda de la fotògrafa Tona Clic. També formen un club de detectius privats, per esbrinar qui roba cada matí el diari a la mare i s'apunten a un curset de perruqueria del Hans Rulowski, un perruquer polac.



    M'ha agradat força, ja que és un relat d'humor i d'aventures. És bastant interessant

    Li recomanaria a tots aquells que els hi agradi les histories d'aventures amb un toc d'humor.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta sobre un nen que es diu Leandre, és un nen força lleig, així que està acostumat a que tothom el tracti com "el nen horrible", i això en un principi no el molesta. Un bon dia en Leandre coneix una nena nova i comencen una bona amistat, i això fa que ell es senti especial, i fa que es senti més a gust sent com és. En Leandre i la Cordèlia cada cop es senten mes bé junts, i tenen molta confiança l'un en l'altre, i junts viuen diferents aventures.
    M'ha agradat força ja que té una mica d'aventura i humor, i és completament diferent dels llibres que jo llegeixo. Li he posat un 7.

    ResponElimina