dimecres, 24 d’octubre del 2012

Big in Japan

  Luis Felipe Campuzano

Tras una fase clasificatoria memorable, la selección española de baloncesto se alzó con el oro en el Mundial de la FIBA celebrado en Japón brindándonos a todos los españoles uno de los grandes logros históricos de nuestro deporte.
Adaptación gráfica del éxito del baloncesto español

7 comentaris:

  1. El còmic tracta de la victoria del mundial de bàsquet al 2006. Et fa viure la sensació com si siguéssis un jugador d'aquell equip de bàsquet que va guanyar el mundial.

    M'han agradat molt els dibuixos i la sensació de ser un més d'aquella selecció.

    ho recomanaria a la gent que li agrada l'esport i encara més a qui l'agradi el bàsquet.

    De nota l poso un 9'5

    ResponElimina

  2. El llibre "Big in Japan" és un còmic on explica totes les vivències i partits de la selecció espanyola de bàsquet al Mundial del 2006 a Japó, on es van proclamar campions del món.

    M'ha agradat molt perquè anava de bàsquet, el meu esport preferit, i he recordat tot el que va passar en aquell mundial. Tot i que els còmics no em solen agradar, aquest m'ha agradat molt.

    Recomanaria aquest llibre a la gent que li agradi l'esport, en especial el bàsquet

    De nota li poso un 9!

    ResponElimina
  3. Big in Japan és un còmic que narra la historia del 2006 a Japó,on la selecció va guanyar el campionat de la FIBA i aconseguint l'or

    Valoració:M'ha agradat molt pel tema (esport)encara què sigui de bàsquet per què a mi ja m'agrada els còmics i és vol divertit.

    El recomano a tot 2n d' ESO,si els agrada el basquet o l'esport en general.

    Nota: 9'50

    ResponElimina
  4. Big in Japan és un còmic que parla de com la selecció espanyola és va proclamar campiona del mundial de bàsquet de 2006 a Japó.

    Aquest còmic m'ha agradat molt, els dibuixos estan molt ben fets i els personatges molt ben caracteritzats ( sobretot el Pau Gasol ). És un còmic molt divertit.

    El recomano a la gent que li agradi el bàsquet i l'esport.

    Nota: 8'5

    ResponElimina
  5. És un còmic molt complex que va sobre el mundial de Japo del 2006. Va sobre com va viure la selecció espanyola de bàsquet aquest mundial, l'estada a Japo, i el partits un a un.
    És un còmic àgil i interessant de llegir.

    Els personatges són tots els jugadors i el cos tècnic de la selecció. Són creibles perque són reals.
    L'espai esta ven descrittot i que no destaquen gaire.
    És un tema interessant, que el recoman-ho a tothom i sobretot aquells que els agradi els esports.
    De nota l'hi posso un 10

    ResponElimina
  6. El Gerard Solé de 4t ESO B ha dit:

    Aquest llibre tracta com la selecció espanyola de bàsquet va guanyar el Mundial a Japó l'any 2006. Comença des de les eliminatòries fins a la celebració de la final guanyada contra Grècia passant per tota la competició. Explica coses com les lesions, notícies sobre la família dels jugadors, etc.

    És el llibre que m'ha agradat més, ja que és un còmic i així s'entén millor l'història. El meu personatge preferit és en "Pepu" ja que, a part d'aconseguir guanyar el Mundial, també aconsegueix arreglar els problemes entre els jugadors del vestuari que amb la presió de guanyar n'havien sorgit molts.

    M'ha agradat també ja que parla d'esports i m'agraden molt.

    Li poso un 9,5 sobre 10.

    ResponElimina
  7. Aquet llibre va de la selecció de bàsquet de Espanya en el qual van guanyar a Japó. Explica tot el que va pasar en les eliminatories i la fase de classificacions amb el resultats de tots els partits.
    El meu personatje preferit es el Pau Gasol que fa molts punts pro es lesiona a la semi-final i no pot jugar la final.

    Nota: 8

    ResponElimina