dilluns, 29 d’octubre del 2012

M.A.X.

Àngel Burgas

Dos adolescents que viuen a l´Empordà del 2054 es connecten a un joc virtual d´ordinador per viure aventures en el temps i en l´espai que trien. Després de crear una base de dades per fer versemblant la simulació del joc, viatgen a l´Empordà del 2000. Convertits en investigadors privats, han de resoldre el cas d´uns avis perduts i desmemoriats que apareixen a les platges de la comarca. Què hi busquen al M.A.X? Només entreteniment? El M.A.X crea addicció i castiga les errades en el sistema de joc.

4 comentaris:

  1. El llibre m’ha agradat molt perquè era un llibre amb aventures que no el podies deixar de llegir, perquè et quedaves amb la intriga de saber què passaria més endavant.

    Com he dit abans es un llibre d’aventures que tracta d’uns nens que són companys d’escola i que en el seu temps lliure fan de detectius i esbrinen pistes juntament amb policies sobre
    criminals, d'assassinats o morts estranyes. En el llibre hi sortia
    un “assassinat” que en realitat no ho era ben bé, d’un avi d’uns vuitanta anys amb accent estranger i el cas es que d’una residència de cap al nord de Catalunya, el van trobar mig mort a una platja de la costa brava. Els nois juntament amb una noia van investigar el cas.

    A part de “la feina” de detectius també juguen a un joc anomenat M.A.X. en què també s’han de descobrir pistes per treure l’entrellat d’una cosa.

    Aquest llibre el recomano a persones que els agradi llegir, per descomptat, però que els agradi llegir històries d’aventures i de detectius com és aquest cas.

    De nota li posaria un 8

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta de dos adolescents que viuen a l'any 1054. Als dos els apassiona la tecnologia informàtica i dissenyen un joc anomenat M.A.X, que és un joc el qual pots donar vida a un altre personatge. Ells dos donen vida virtual a dos investigadors privats que han d'investigar un cas sobre uns avis desorientats. El joc està tan ben dissenyat que un dels dos amics decideix quedar-se per sempre dins la simulació i l'altra amic ha de fer tot el possible per intentar treure'l.

    Aquest llibre no m'ha agradat molt ja que a mi no m'agrada gaire el tema de les noves tecnologies. Crec que és un bon llibre per aquells que els hi agradin els llibres d'intriga.

    ResponElimina
  3. M.A.X és un llibre que va de dos amics,es diuen Aleix i Max. Viuen en el futur i van junts a classes però quan arriben a casa juguen a un simulador de vides i simulen que són dos detectius que investiguen casos. Els pares de l'Aleix havien tingut una malaltia.
    El llibre és molt repetitiu fins al final que es fa més interessant. No m'ha agradat gaire, de nota li posaria un 5.

    ResponElimina
  4. Aquest llibre tracta de dos nois el Max i l 'aleix de mes o menys un 14 anys que viuen en el any 2056.

    L'Aleix es un bon estudiant, prové d' una família pobre ja que els seus pares, pateixen una estranya malaltia de “edició a les pantalles”,en tot el dia no fan res més que passar d'una pantalla en una altre, i no poden treballar, es ell qui els te que mantenir com pot.

    En Max és un noi que passa totalment dels estudis segurament es degut a que els seus pares viatgen molt i no tenen mai temps per ell, però com que són rics, en Max té tot el que vol des de una dona que li fa el menjar cada dia fins el ultim ordinador que ha sortit a la venda.

    Són dos nois totalment diferents, però comparteixen un vici, totes les tardes els dos amics van a casa el Max a connectar-se a un joc virtual anomenat M.A.X. En aquesta simulació són dos joves detectius privats que estan investigam el cas d'uns avis que apareixen inconscients i drogats entre les onades de la platja de Roses.

    recomanaria aquest llibre a gent que li agradin les noves tecnologies.

    de nota jo li posaria un 8.

    ResponElimina