dijous, 25 d’octubre del 2012

Michelle XXL

 Christian Bieniek

La Michelle té uns quants quilos de més. A l'institut li prenen el pèl, pel carrer la gent se la mira, a les botigues gairebé no troba roba de la seva talla... Un dia s'enamora bojament i aleshores la cosa encara es complica més.Com pot aconseguir que en Raoul es fixi en ella si el món és ple de noies altes i primes.

2 comentaris:

  1. Aquest llibre explica el que li passa a una noia que no està prima, ens explica la seva vida, coses que viu, com es sent... A mi personalment m’ha agradat força ja que t’ensenya que encara que el teu físic no sigui el que més t’agradaria tenir, pots viure normal, sense preocupar-te, si et sents bé amb tu mateixa, la resta de gent també es sentirà bé amb tu. Jo els hi recomanaria a les persones que no es senten bé amb el seu físic, ja que t’ensenya que aquesta noia, per molt que no estigui prima, fa el mateix que qualsevol altre persona, i que per tenir un cos diferent, no has de fer coses diferents.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre ens explica la història d'una noia que té obesitat i se sent molt malament amb ella mateixa. És un llibre que m'ha agradat bastant ja que ensenya que lo important d'una persona no és el físic, si no la personalitat i l'interior i que tothom és com és i per molts defectes que tinguem seguim sent humans tots. Jo li posaria un 8,5 i el recomano molt a les persones que no se sentin bé físicament.

    ResponElimina