dimecres, 17 d’octubre del 2012

Perdona si te llamo amor

 Federico moccia

 Niki es una joven madura y responsable que cursa su último año de secundaria. Alessandro es un exitoso publicista de treinta y siete años a quien acaba de dejar su novia de toda la vida. A pesar de los veinte años de diferencia que hay entre ambos y del abismo generacional que los separa, Niki y Alessandro se enamorarán locamente y vivirán una apasionada historia de amor en contra de todas las convenciones y prejuicios sociales. Una deliciosa novela sobre el poder del amor ambientada en las románticas calles de Roma. 

2 comentaris:

  1. Niki es una estudiant que esta fent el seu últim curs de l'institut. Alessandro es un publicista de 37 anys a qui la deixat la seva novia.
    Un dia quan la Niki anava a l'institut i Alessandro a la feina, es van creuar i van tindre un accident, i aquí va començar la seva historia d'amor.
    M'ha agradat bastant aquest llibre, perquè es una historia d'amor diferent a les de sempre.
    Nota:8

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt el llibre. Tracta molts temes reals. Seguiex sent la història d'amor empalagosa que tan m'agrada però amb un fector diferent, els enamorats tenen una diferència d'edat molt gran. A causa d'això la hisòria mostra les dues cares de l'amor, la bona i la dolenta. Tmabé parla sobre el valor de l'amistat.
    Recomano el llibre a aquelles persones que els hi agraden les novel.les romàntiques i s'emocionen amb els llibres.
    Nota: 9

    ResponElimina