dimecres, 31 d’octubre del 2012

Petons, esperances i vacances

petons, esperances i vacances-bianka minte-könig-9788466106450
Zimmermann & Zimmermann

La Henriette no veu clar que el seu nòvio no tingui tant temps per a ella només pel simple fet que hagi començat a treballar. Ella sospita que hi ha alguna altra cosa. I si ha començat a sortir amb una altra noia? Què ha de fer per recuperar-lo?

3 comentaris:

  1. Aquest llibre va que dos persones sénamoren i que es coneixen . A mi no m'ha agradat perque no feien coses , i s'em fa avurit ! Jo li posu un 5.

    ResponElimina
  2. Nicole 1rC

    Aquest llibre no me agrada gens perquè la història no més emocionant i es fa bastant pesat i avorrit!!!
    La meva nota per aquest llibre és un 4 no me agrada gens.

    ResponElimina
  3. Aquest llibre tracta d'una noia adolescent i el seu novio no podà passar gaire temps amb ella perquè a aconseguit un treball per l'estiu. Llavors ella s'enfada bastant amb ell i per empitjorar les coses, la seva millor amiga marxa de vacances a un altre lloc. Com que es sentia sola, va decidir sortir a veure el seu novio al treball però va descobrir que no treballava tant com ella pensava i després de això el va trobar amb una noia .....

    I si voleu saber que passa llegiu el llibre. A mi la veritat no m'agrada gaire la història perquè sempre passa el mateix i la història es fa pesada, però potser a algú li agradi, però jo la recomano més a noies que a nois. Com a nota li fico un 6.

    ResponElimina